Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Makedonije,CG, BiH , Albanije i Kosovo treba da udju u paketu u EU bez uslovljavanja ostalih clanica.Bitno je da imaju granice pod kojim su priznate
Tako isto će i Hrvatska spucati veto Bosni i Hercegovini i uslovi da hrvati dobiju treći entitet!🤮
@Hipokrit2 Da bi ga spucali trebamo prvo postati kandidati 😌
Bugari su prvi priznali Bosnu i Hercegovinu kao nezavisnu i nemaju oni tako dobar odnos sa Srbijom, kako Servi to misle, ali u ovom slucaju podrzavam Makedoniju. Dosta je vise negiranja naroda koji ne zeli da pripada nekom drugom. Izgleda da i oni, kao i mi Bosnjaci imaju komsije za ne pozeljeti.
@Mujguri Vlasino, smiri se i vrati rumunskim korjenima.