Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ce u Federaciji ovako nesto da se organizuje? Nikad.
šta?da Bakir spava na FTV ko Vučić na RTS??
@BulevarVoljnih niko ništa ne priželjkuje samo stoji tvrdnja da Srbija nema demokratski kapacitet i tradiciju mirne promjene vlasti. Ako necega nema za ocekivati je ono cega ima - desavanje naroda, obojena revolucija, puc i sl. Vucic treba da se ugleda na Plenkovica koji je umrtvio svaki politicki zivot.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bogami Vucjak crno ti se pise. Vucic ce Srbiju odvesti u propast i unutarnje sukobe, a srbe mozda u nestanak sto bi reko jedan od njih koji se nalazi u Hagu.
Meni zao ovog vuckica.Sladak decko samo roknut ce ga kako je krenulo
Kad se nekom uskrati njegovo pravo, čovjek je spreman ubiti
Sad je jasno zasto se Srbija tj. Vučić naoružava , da bi spasio vlastitu Guzicu i Vlast !
U BiH srba ima manje od 20 posto od cjelokupne populacije BiH a drže 49 posto teritorije BiH koju su stvorili na genocidu i srbi treba da svate da je srpska republika privremena kategorija i ne može opstati i ona će biti ugašena.
Srbi su imali srboslaviju od 24 miliona stanovnika kojom su vladali centralistićki iz Beograda a raspadaom srboslavije danas srbija koja se osamostalila ima manje od 5.5 miliona stanovnoka prosjećne starosti od 44 godine a od toga 4 miliona stanovnika srbije imaju prosjećnu starost od 51 godinu.De facto preko 50 posto stanovnika srbije su nacionalne manjine.
Koja patetika. Doktor licemjerstva.
Srbijanski tupsoni shvatili da ih Vučić pljačka i prodaje fašističku ideologiju.
Skupilo se njih 200 pacenika da nesto protestvuju.Zao mi samo naroda koji hodaju kao kucici uz one budaletine Obradovica Djilalasa Bastaca Trifunovica i ostale tkzv opozicionare.
moj srpski narode zar vam nije dosta fasista
@fillozof07 Da, dosta nam je mudžahedina.
Većina Srba je uvek imala petlju da ustaneprotiv tiranina, a određena grupa se ušuškala i primila veru tuđu jer lakše je to nego sad tu nešto boriti se...Eto, tako su nastali Bošnjaci :)
@Xg2club Većina Srba glume mnogo kurčevite tipove i uznemiravaju susjede, ali kad počnu dobivati po leđima onda nastaju rukoveti epskih pjesama :)
@Xg2club Reče kme kme Handke?
Da li je Šešeljev kučić i nosač gajbi piva svjestan u kakve nevolje se uvalio ?
Srbija je svaki dan prezentna kao da SDA ima neke planove zajednice. Ako već nije za EU, dosad se nikad za to nije izjasnila, onda je sigurno Srbija i Rusija opcija. Turska? Kakva Turska.
Huligani, lopovi, siledžije!!!!!
Nedobog rata i postati stranački štakor koji se uvlači