Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oćete nas prestat bombardirat stvarima koje nas ne zanimaju? Pa 3. članak o ovome ebo ga...
Nece brate vidis!To je placenicko smece od portala.NESMIJU PISAT Ko da nije GLADNO MILION LJUDI!!!!KO DA NEMA 60% MLADIH NEZAPOSLENO!!!
AuSpoon Plaćeni članci OK ali od kojih klikova se zarađuje ??
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ja kao pilot nikad nisam čuo za "Emergency Slot Extension". Kafu i ako proliješ po instrument tabli nikom ništa, svi glavni prekidači su osigurani i prvo moraš maknuti osigurač pa tek onda prekidač, u slučaju zapaljivanja motora postoji prekidač koji priguši vatru zatvori gorivo itd(što je možda bilo u ovom slučaju). Treća stvar, bez obzira na gašenje motora NEĆE doci do naglog gubitka visine. Nagli gubitak visine (komandovani) se dešava najčešće prilikom dekompresije kabine a ne prilikom gubitka jednog motora. A emergency slot extension, nikad čuo. Muljaža.
Da, sistemi su tako urađeni. Nehotično aktiviranje koje zahtjeva dva koraka , osigurač pa prekidač, je malo vjerovatno.
Pilot, ne rise, ne treba se sada praviti pametan. Imas vijest na engleskom bez puno objasnjenja, sve ostalo je palamudjenje sada. Serbian President Tomislav Nikolic had to cancel his one-day visit to Vatican City after his plane experienced engine problems during the flight, and returned to Belgrade. FoNet news agency cited presidential officials as confirming that the plane’s engine had problems while in the air, but it landed safely at the airport in Belgrade.
Sta je ovo sa balkanskim politicarima? Hoce li im na kraju kahva doci glave? Neki dan umalo i nasi ne izgnuse zbog kahve. Sta li ceka sada hrvatske politicare?
One more cup of coffee 'til I go to the valley below...
Kakva je sigurnost tog aviona kad ga soljica kafe moze srusit??? Pa teroristima vise ni ne treba bio kakvo oruzje. Just a cup of coffee...
Ja sam tog dana obavljao najnormalnije funkcije ovaj Jutarnje, zaljevao sam pesticidima polje iznad bukovice Kad se iznenada, na lijevoj strani sam u vidokrugu primjetio Neki ee objekat ee nepoznat koji je bio bljestav Ustvari mjenjo je boju Ustvari bio je zut, zelenkaste boje Povremeno Onda sam iznenada, zacudio sam se jer sam primjetio Da avion jednostavno stoji na mjestu i da se elisa pri tom ne okrece A ja sam znao da se avion morao kretat Jer sam ga upalio i sve Medjutim motor je mirovao sve je stajalo Taj objekat je proletio par puta pored mene Pogledo sam dole, pesticidi su oo nisu padali po njivi Nego su na moje oo opsto iznenadjenje stajali u zraku Onda sam s ovaj nisam gubio pribranost ni jednog momenta Pokusao sam da pokrenem avion nije mi polazilo za rukom Kad kad mi se taj objekat izgubio Nepoznati bljesteci ee zeleni ustvari crveni je bio Taj zelenkasti objekat kad kad kad se izgubio iz vidokruga Avion je sam kreno naprijed i ja sam imao apsolutnu kontrolu Nemojte me vise
Jeli automat za kafu ok?I kafa...
Ma ja i ja mislim da je do automata za kafu.Losa kafa i bilo je *ebo te kafa i pljus po komandnoj tabli
Ha ya!
Breaking News: Tomislav Nikolić pojeo parče gibanice.
da nije seselj bio pilot pa pokusavo zategnuti rucnu👊
Vučna ne Vadi :D
Mora da je kafa bila turska, pa ga napala po nacionalnoj osnovi :)
za sve je kriva Turska kafa :)
ZATO i NE PiJEM VISE KAVU ! XD
Ahahahaha ludog komentara ! Oplakah ! Boze !! Ahahaha
Stvarno , sta ovaj svilenas hoce? Mislim znam da zeli sve nas kjafire da istera sa klixa :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jebiga,vijest vam je stara tri dana...
pa sto se ne.srusi bolan
pa sto se ne.srusi bolan
Nije kafa bila dobra :D
Nikolićev avion nije pao, time je izbjegnuta velika sreća!
Opet kopilot belaji.