Komentari (256)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj nije se smjelo desiti da 200.000 Srba ode.Pa ti isti Srbi su počeli sacesiju od Hrvatske balvan revolucijom i podržavali veliku Srbiju.Pa niko ih nije ni mogao zaustaviti od traktorijade ,sve da je htio.
Ljudi su protjerani od straha. Seljak.je spasavao.glavu. treba biti posten. Ko je sve kriv drugo je pitanje. Mi, obucni, placamo ceh na kraju.
L4,to i kažem jarane.Šta više tamo taj narod je ostao nezaštićen jer je "junačka" srpska vojska bježala ispred naroda.Bar se tako priča.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Zahvaljujuci HV-u Bihac nije postao nova Srebrenica. A sad lajte kako to nije istina. Al i vi ste 1995. isticali tu cinjenicu koju danas pobijate
...haj ne baljezgaj lažljivac
Vrati se malo u 1993 i 1994 kada vam je Armija cuvala ledja i teritoriju od srpskih udara..sto dana niste napravili Oluju!!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Živjela Oluja.
Kurvati, vrlo dobro znaju ko im je oslobodio sve do Plitvice. Nećemo se lagati, onako šokački. Da vam nije bilo 5 korpusa, komplet tzv vrs bi imala otvoren front prema vama Kurvati, dobro vi to znate. A onda prošli bi ste veselo, kurvati. Sramno je da Kurvati ne ističu ulogu 5 korpusa Armije RBIH u Oluji, iako je navedeni korpus vam oslobađao državu prije tzv Oluje. Kurvati li Kurvati..
Nije "utjecala" nego riješila. Otišlo je iz "istočnog sarajeva" sigurno 50 tisuća srba a nitko ih nije tjerao.
Kaze Vucic koga su to hrvati pobijedili???? Pa nisu valjda seljaci na traktorima barikade stavili i sa motikama nacrtali svoju Krajinu? Ovi srbi nikad nisu krivi, jadni, bas mi ih nesto zao!!!
Njih su pustili da sprovedu Oluju a nas stranci zaustavise pred Banja Lukom, sretna je drzava koja s.rba nema, to su i crnogorci skontali
Ko je ubio Nanica...srbi..hrvati ili bosnjaci?
Hvala susjedima 👏
Oluja ko oluja
Ameri su dozvolili Hrvatskoj sto nisu ARBIH zahvalite njima sto imam rak zvavu RS
EU je u poluraspadu. Hajde što ih sirovinaš Dodik godinama šalta, ali evo sada Šmita ne priznaje ni Ćirilićar pa je čak MVP HR Radman, također ne priznajući Šmita, kazao: Vrijeme je da se misija OHR u BiH okonča. Riječju, jedna Nnemačka je spala na tako niske grane da se posljednje balkanske šuše sa njom šprdaju.
Nemogu da vjerujem da su napisali da je oluja direktno utjecala na rat u BiH. Čovjek kad čita probošnjačke medije stječe utisak da je Atif Dudaković sam deblokirao krajinu i to goloruk.
Je li genocid kakav je bio Srebrenici, teško... Ali je ogroman zločin!
Nadam se da ce nesto naucit hrvati u Bosni od ove oluje a ne od srbina Covica
NJOFRA
Je li moguce da se bosnjaci i hrvati danas svadjaju ko je kome vise pomogao u ratu?! Pa kakvi ljudi, jel moguce? Zajedno smo se istim zarom borili protiv srpskog fasizma. Da je Hrvatska pala, ne bi se ni Bosna i Hecegovina odrzala i obrnuto. Umjesto da se zahvalimo jedni drugima, mi se svadjamo ko je vise oslobodio. Svasta, stvarno svasta.
Naravno upravu si ali vama je postalo normalno omalovazavati doprinos Hrvata u Bih za obranu kako BiH tako i RH