Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cetnici su to, vjecni neprijatelji RBIH.
Rbih je kao i hrhb, wet dream lokalnih kriptofasista. I nezavisna rs takodjer.
@sbiljeska, Griješiš, daleko je ta cifra manja od miliona. Uglavnom su to promili i to većinom penzioneri ali oni više žale za idejom socijalizma u koju vjeruja a koje se Milošević naravno nije pridrzavao (partije od devedesetih pa naovamo nemaju svoj program, ono daju ime eto samo da bi se nekako zvali i da to 'zvuči'). I naravno mali procenat onih koji su živili u blagostanju u njegovo vrijeme (ali i to više žale za privilegijama nego za njim lično).
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kod njih su bar demonstracijama uspjeli svrgnuti rezim. Kod nas bi se mogao zapaliti citav grad a oni bi se i dalje drzali cvrsto za rucke fotelja.
plaha nam i opozicija koja bi svrgavala vladu, plaho imamo i Đinđića i Jovanovića, a što jest' jest' plah nam i narod, sav revolucionaran
A moja Elvira plaho utanila. Jesam li te juce utjesio?
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Slobo slobodo
naninu mu nanulicu
bosnjaci trebaju podici spomenik slobi u centru sarajeva. da nije njega bilo vi bi se vec uveliko izjasnjavali kao srbi muslimanske vjeroispovjesti
Ubila ga kafa, pio je na bokale i hercika ga izdala: klonula mu samo glava ko da drema ko da spava....
Potpuno isti scenario kao u Ukrajini. Jedina razlika je u tome sto su u Srbiji odrzani izbori, a tamo se ni toliko nisu potrudili. To je moc propagande. Kad ti se predstave kao prijatelji oni koji su te godinu dana ranije gadjali osiromasenim uranijumom. Od pada Milosevica na vlasti u Srbiji su se izredale mnoge americke pudlice; Djindjic, Kostunica, Ceda, Tadic, Nikolic i Vucic i uspjeli su za kratkih 15 godina da prodaju i uniste cijelu drzavu. Za to su dobili jedno veliko obecanje od najvecih NATO zlocinaca da ce se jednog dana prikljuciti EU. Srbi su imali ratove i sankcije i malo se umorili od rezima Slobodana Milosevica, pa im se moze oprostiti ova glupost, ali Ukrajinci su unistili svoju zemlju iz cista mira. I jedne i druge su nagovorili Amerikanci da pale svoje skupstine i to je velika sramota za oba ova naroda.
Jebote, mi smo promenili barem, menjacemo opet, a vidim da negde dinastija izetbegovic vlada vec 20 + god. Mora da je kao Švajcarska pod njima.
Vucic je vuk u jagnjecoj kozi...,ne tako davno je izjavio da za jednog ubijenog Srbina treba ubiti 100 Muslimana...
Da je Slobo bio 30% cetnik za kog ga smatrate, ni vas ni hrvata ne bi bilo na balkanu!!! Crveni smrad i komunjara!! D.rko na Hej Sloveni, prodao Krajinu, vojsku i tehniku povukao u Srbiju a nama udario SANKCIJE!!! Smrad!
na danasnji dan su srbi naguzili slobodana kao nekad karađorđa
sloba, jedini precednik koji nije bio marioneta, al zločinac svejedno
jebem ti uciteljicu
'odbio da prizna' ... tipično komunistički
Oni koji su rušili Jugoslaviju, pravdali su to izjavom o "tamnici naroda" a kada su je srušili dobili smo GROBNICU NARODA.
Režim pao a promjena niti na vidiku ... ? ? ? Y e b i ga . . .
"Prošlo je 15 godina otkako je" sve isplanirano u detalje pa i njegova nasilna smrt, svi dobro znaju da je smrt zločinca isplanirana jer bi dovela glavne aktere uništenja SFRJ pred međunaodni sud sobzirom da je SFRJ bila balans između zapada i istoka kao to se sada vidi, a ovi podanici izvršioci sada već svaćaju šta su napravili.
Zašto bi ovaj događaj nakon 15 godina trebao interesovati nas? Da se nešto promijenilo od tada, pa hajde... Srbija bi sad napala da može i da ima ono oružje koje je imala tada
Zasto bi to Srbija uradila?