Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.......mir i dobro svima koji ga i žele .......
Steta je sto 5.KORPUS I HVO nisu nastavile sa juznim tokom sada bi BiH bila u potpunjenosti oslobodjena ...........
http://snv.hr/oluja-u-haagu/oluja-hr.html
Posto nemaju vise Srba , sada proganjaju svoje Gledaj ovu zastavu hrvatsku Milanoviću, gledaj je dobro. Ja sam ovdje bio prije 20 godina, a gdje si ti bio", rekao je jedan muškarac premijeru dok je silazio s ministrima. 12:27 Na glavnom trgu u Kninu ne izostaju nacionalistički povici i pjesme. Nekolicina se derala "za dom spremni", a krenula je i pjesma stihova "mi Hrvati ne pijemo vina, pijemo krv četnika iz Knina", javljaju Indexovi reporteri na terenu. Dernek se očito zagrijava, a policija miruje. 12:20 Milanoviću zvižduci, a ni Josipović nije pošteđen skandiranja, viču mu "lignjo". Bandića su okupljeni dočekali kao kralja. 12:15 Dok traje misa, veterani su okupljeni i pozivaju na ujedinjavanje protiv udbaša i komunista. Na obilježavanju 20 obljetnice Oluje šalju se poruke neprijateljstva i širi se atmosfera straha od "neprijatelja".
http://www.index.hr/vijesti/clanak/krenulo-ustasko-orgijanje-mi-hrvati-ne-pijemo-vina-pijemo-krv-cetnika-iz-knina/834651.aspx
Ako je ustaški dernek onda valjda bude bilo i meze. A kako reče moj frend jedan "najviše Hrvati vole jesti srpske oči uvaljane u kokos, dođe k'o Raffaello" XD Proziran trik Indexa da pokupi što više klikova, rijetki padaju na te bedaste pučkoškolske fore. Slavi se ponosno i s mjerom, kakve ustaše, kakvi bakrači? Gluposti!
Pa ljudi postavili,slike video mislim ako ne vjerujes ocima svojim... ponosno se slavi onako ustaski
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hrvatski golupcici mira :-) To je vec postalo tradicija. Bilo da lete iz ruku Maksa Luburica iz Jasenovca http://www.vecernji.hr/media/slika/103/513707.jpg sa kninske tvrdjave ili Vukovara, uvijek su simbol mira i suzivota. Uopste mi se ne dize kosa na glavi od ove odvratne groteske.
I ptice na grani znaju na čiju su stranu stali u 2. svijetskom, a sada glume velike evropljane. A "bošnjacima" bi preporučio da odu na 24sata.hr, pa da pročitaju komentare u vezi otmice hrvatskog gradjana u egiptu od strane isil-a. Toliko su vas željni (y)
Još jedan u nizu teških srpskih poraza: 1389. Kosovsko Polje 1 dan, 1885. Bugari za 14 dana, 1941. kralj za 12 dana, 1945. Lijevče Polje, drugo Kosovo, 8 dana, 1995. Oluja za 4 dana.
Satira.
Lako kiksi... uz NATO prelako... Štrosmajeru... Germanizacija... polako..:)
Mudro zboriš Štrosmajeru.. Zaista treba prekinuti sve odnose. S tim što su muljanje i prevara osobine prvenstveno svojstvene "prelivodama" kako vas je moja prababa zvala...
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Odletio je Srbima golub iz Hrvatske, zauvijek. da bogdom hoće i iz Bosne...
koja patetika
Neka bude mir.
slažem se