Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi dugovi su vise glupost koliko se ponavljaju a nigde ne pise da je vise od pola ovog kamata a takodje drzava duguje zastavi oko 130 mil $ za isporucenu robu koju drzava nije platila,zasto vise ne prebiju te dugove i prestanu smarati sa ovim dugom svake godine.
Klasika u nasim drzavama!!! Drzavne firme i gdje je drzava vecinski vlasnik porezi i ostalo se ne gledaju Za njih zakon i pravila ne postoje. Al zato male i privatne firme cijede i dusu imvade. Zakasne doprinose za jedan mjesec KAZNA. Sezona godisnjih odmora inspekcija na svakom cosku, Moraju ljudi na godinji odmor pa se opare.
Sta ce im oruzije kad ih godisnje nestaje 40K nek se brinu za opstanak Serbs 1991 - 6,616,917 Serbs 2011 - 5,988,150
bajata ti vjest u nas nestaje 5-6k i to u rs-u broj Bosnjaka raste To su bili podaci samo za srbiju pogledaj ukupno koliko je srba nestalo sa balkana u protekli 20god. ne bi tolko nestalo ni da je rat bio.
Da. ali su i najveci izvoznici u Srbiji pogotovo sada u jeku ratova na zemaljskoj kugli, primjerice Zastava Arms isporucuje vojsci Iraka oruzje u vrijednosti 150.000.000$ a tek gde su ostale zemlje za izvoz
...sitni ste vi za bakirovog pivara...
A sve neće pive, valjda onu nularicu dere šta li ? :D