Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad bio doktor, sad je samo Mali 😁
@GCMx64 Pa šta mu ja mogu kada ga je SNS postavio za ministra. Čuj sramota civilizacije, Tesla, Pupin, Milanković, Andrić, Pančić, Cvijić,.. Možda niko nije diplomirao u Zetri, ali u Širokom, Travniku, Brčkom i nekim podrumima po Banjaluci, Sarajevu i Bihaću sigurno pojedini jesu, samo se o tom se ne priča jer vjerovatno ima “kolega” i iz vlasti a i iz opozicije koji su zajedno “studirali”. 😎
@GCMx64 Šta ja tu mogu. Slina, Mali, Vulin, Lončar sigurno nisu dostojni svoje funkcije, jednostavno im njihova prošlost, obrazovanje i moral nisu jača strana. Sreća je što su oni samo tu formalno, posao rade savjetnici i pomoćnici, a zna se ko komanduje. Ali sramota je da takvi ljudi budu na tako visokim pozicijama i toliko javno eksponirani.
Gazi SNS gubu. Jedva cekam "Mentalno razgibavanje i 24 minuta".
Srbija je Azija.
ne mere on s nasim Radeljasem lopte igrat...
Sve im je falsifikat, historija, država, nacija, zastava....može ovako do jutra 😂🐷🐏🐏
Ma da je inzinjer kad je mali hahahahah
Mali kur.c
sveta je to lijepo ali nazalost on ce ostati naistoj poziciji
Molim vas provjerite kod koga je i ona ruska profesorica kupila univerzitetsku diplomu. Sramota da kao historicarka ne poznaje slavenske narode na Balkanu, a na fakultetu im predaje historiju slavenskih naroda.
Sinisa Mali je bio djak generacije na Ekonomskom fakultetu. Magistrirao i otisao da radi za svjetsku banku. Vratio se na poziv. Ova debela lezbaca je inace opozicija i ovo je politicka odluka. Sramota.
@gazi.bengazi Vuciceva Botino. To sto je bio djak generacije, na drzavnom Ekonomskom fakultetu, pa onda FALSIFIKOVAO DOKTORAT je jos veca sramota, nego da je kupio i falsifikovao diplomu i doktorat u nekoj prodavnici tipa Megatrend. Ovako je bacio ljagu i na to obrazovanje na Ekonomskom fakultetu, pa ga stavljaju u isti kos sa imbecilima, poput Nese Sline i ostalih sa kupljenim i falsifikovanim diplomama.
@gazi.bengazi KAKVE VEZE IMA STO JE BIO DJAK GENERACIJE NA EKONOMSKOM FAKULTETU, AKO JE FALSIFIKOVAO DOKTORAT. JEL TO STO JE BIO DJAK GENERACIJE NA EKONOMSKOM FAKULTETU MU DAJE ZA PRAVO DA FALSIFIKUJE DOKTORAT. PA TO JE JOS VECA BRUKA I SRAMOTA.
Koju diplomu ima Bakir
Sinisa Mali je prepisivao od mene na ispitima.Kaznite ga sad.Lijep pozz
Sad kad vam zovne Sinisu Velikog, ima da mu date tu diplomu i pitate treba li mu jos koja...
Jel to onaj što ga zovu Slino !? 😂
Boli ga briga, opet je magistar.