Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Bogu
Predivna vijest 💗 Hvala Bogu i velikom trudu doktora i medicinskog osoblja ... ❤ Nasilnika treba kazniti na način da mu se uzmu svi zdravi organi i da se doniraju osobama na listi čekanja. Kaznu izuzimanja organa treba uvesti svim teškim kriminalcima, ubicama, nasilnicima nad djecom i ženama i pedofilima ...
Rođaka 4 puta baciti s istog balkona, za svako dijete. Ako ostane šta od njega, onda zatvor.
Odlična vijest. Puno sreće i zdravlja za svo cetvoro djece. A roditelje da Bog kazni, ako već nije poceo da kaznjava.
Drago mi je da je malena dobro . Jadno dijete :((
BOG SVAKOME DA DJECU
U bolesnom društvu svakakve anomalije su očekivane. Sam čin je zločin protiv prirode . Ne protiv društva jer je društvo bolesno. Ipak, najstrašnije je to kako će sada ta djeca shvatiti ovaj svijet u kojem ih je ''rodjeni'' otac (od)bacio na tako brutalan način.To je strašnije i od samog zločina.
I kazete da bog postoji ??
Hvala Bogu :))))