Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I treba nas pregledat kad smo stoka
Nevidjeno su glupi Hrvati i Madjari.Dzabe im kontrola na granicnim prelazima kada je granica suplja tako da neko ko hoce moze preci bez kontrole u EU.
treba hrvate pregledati na granicama, za shoping u bosni.. hrvatsku hvale..a kod nas dolaze po koje kakve namirnice. nazad u hrvatsku....u red za solo grah.
Koja budala trebas biti kad najavis kontrole da ocekujes da ce ici onaj kojeg oni traze. Pa samo guzve stvaraju bez veze. A onaj ko hoce preci i ko je razbojnik preci ce preko neke livade i eto. Kao da ce on ici autobusom ili autom, a zna da provjeravaju.
Ocito je da ni sami ne znaju sta bi i kako bi.
Ko ono u SA par nepar za Hauta dan dva i fajront..
Duze je kod nas par nepar trajao cirkus !!!