Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izgrednika?to je to. U francuskoj,njemackoj,libiji,grckoj,egiptu,kambodzi ruandi misisipiju su to demonstranti,gradjani,u kroejsi,bosni,srbiji to su izgrednici. pozdrav od vandala huligana.
toooo svi patrioti isto osjećaju ma gdje bili....svima je jasno da im izdajnici otimaju SVE, još malo pa i vazduh ce da zavrnu
Gdje su ostali komentari, sta se to desava u zadnje vrijeme
Netreba nikome EU i politika J.K. samo naprijed Hrvatska. Dabogda se citav balkan opametio. Say no to EU.
Ce da radi. Uzivajte u lipoj vasoj sa Jadrankom Gadafi. Sace nam egzodus Hrvata u Bosnu. ZATVORITE GRANICE.
Samo u \'\'multiplex\'\' sarajevskoj kasabi vrijedi geslo - Šuti i trpi !
Protiv majorizacije autentičnih Hrvata od strane malodobnih prosvjednika i izgrednika!
ili parole mladih demonstranata u ZG: \"nekada smo imali snove, a sada nocne more\" kada mladi iznose takve izjave onda je jasno da drzava sa takvom mladoscu samo moze padati jos dublje. stariji se tada trebaju zapitati da li su odgajali \"de_bile\" koji ce uvijek odgovornost prebacivati na nekog drugog. a sta ce biti sutra kada tih drugih vise ne bude bilo, kada se ta ista omladina bude pitala kako voditi drzavu? koga ce se tada rusiti? bolje je ostati u filmu \"forever young\"... i glumiti che gue_Vara--
Evropa prije 100 godina i sada neke paralele izmedju \"EU\" i »Svete alijanse« Da bi se očuvao mir u Europi, vodeće su se sile »Svete alijanse« ovlastile da interveniraju čak u unutrašnjim pitanjima država-članica, ako bi im se to učinilo potrebnim. Na kongresu u Aachenu (godine 1818.) uspio se učvrstiti odnos izmedu Austrije i Rusije, pomućen prirodno datim suprotnostima. Kongresi u Opavi (godine 1820.) i u Ljubljani pozivom austrijskih trupa pripremili su gušenje nemira u Napulju. Kongres u Veroni (godine 1822.) bio je posvećen revolucionarnim zbivanjima u Španjolskoj i u njezinim kolonijama, medutim, već se bavio i grčkim pitanjem. Borba Grka za slobodu, koja je imala simpatije cijeloga svijeta, dovela je do nesložnosti unutar »Svete alijanse«. Engleska i Rusija podupirale su Grke, dok je Metternich temeljno razmatrajući, zbog sumnjivih posljedica većeg utjecaja Rusije na Balkanu, htio spriječiti ugrožavanje »legitimne« sultanove vlasti.
Zagrebacko rano proljece nece ni nas u Bosni zaobici...
Svaka cast ljudima sto su izasli na ulice da se bore za svoa prava i za dostojanstvo boraca ... Ovako nesto se u BiH ne moze ni ocekivati jer je Srbima koliko toliko dobro u ovakvoj zemlji, Hrvati se lagano odvajaju i dolaze na svoje a Bosnjaci koji su najgore prosli se nikada nece usuditi na ovakve korake iz prostog razloga \"Jer su Bosnjaci neprosvjećeno krdo koje pamti samo ono što se dešava između dva hranjenja, i nikada neće ustati protiv svojih begova koji ih hrane svojim odpacima i bacaju im mrvice\"
a sta mi cekamo?
jaca cobanica, bijela kokos...drzave i ...sprda.chine!!!
vi vec 20 godina dokazujete da nit mozete nit znate voditi drzavu, nikad vise. na dobrom ste putu da ponovo postanete ono sto ste oduvijek bili, konjusari. staldman. tako ce vam i biti na kraju. a ovi nasi bivsi srbi slabih karaktera, oni ce opet postati srbi, i tu je cica mica gotova prica. ucite njemacki, trebace vam, sto prije zaboravite slovenstinu, vas ljudevit gaj i svi oni redom, i kralj aleksandar i ostali vozovi koji vas donesose nama na grbacu, pa se nikako ratosiljati. raus!!!
Svaka vam cast susjedi, bar vi rusite ono sto ne valja i zbog cega smo i mi stradali ... prvenstveno mislim na majmuna Tuđmana koji je zajedno sa Beogradom htio dijeliti Bosnu ... tako im dokazite da ti i sada i danas dan vode drzavu ne mogu da je vode pravedno ... Dosta vise neiskrene politike i prema BiH, cinizma i javasluka ... hvala
Hrvatski pendrek na hrvatskoj huliganskoj g.uzi ;)
hrvatski pendrek na hrvatskoj gu.zi, svoj na svome!!!