Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovom tadicu je bas palo u zadatak da lize gdje su god srbi pljunuli.on mensecini i nije tako los,mada mu je dobar dio naroda degenerican
KO TO KAŽE KO TO LAŽE SRBIJA JE MALA, NIJE MALA NIJE MALA STO PUT RATOVALA!!!
E s-r-bi dragi... dokle više... zar još niste pameti došli... Nikako da shvatite da više ne možete ratovati, tj. da ratujete protiv nenaoružan narod. Niko vam više ne vjeruje, i svi su spremni i jedva čekaju da zaratuju s vama, jer bi vam se tada pola balkana krvi napio. Vi ste, s-r-bi, ko-p-ilad najveca! to je činjenica go-v-na us-ra-na!
ODOSE AMERI IZ IRAKA,OTISLI I IZ VIJETNAMA VALA CE OTICI I SA KOSMETA A DOTLE SRPSKA NASA A ONDA CISTITI KOSMET OD ZGADIJE AZIJATSKE SAMO NOZ,KRST,NOZ,KRST,BOMBA...
Srbo,tupava ti prica.Pa sto ne bi avionima (malim slovom se pise tupane) isli pravo u Evropu? Tebe pod hitno treba \"odvuci\" kakvim kamionom na Sokolac, ako uopste ima mjesta,puno vas je prolupalo \"jal od rakije,jal od droge ljute\".
Pa ulizava se USA i EU islamskom svijetu na istoku, ono da ko fol pa mi nismo losi momci mi se tucemo protiv Talibana, vidite da imamo prijateljstvo muslimana na Balkanu i tako to. Dok je ameru dobro i vladajucim partijama po evropi jer siftari rasturaju narkotike po zapadnoj evropi a novac slijeze u privatne dzepove doticnih partija, jednom rijecju udruzeni kriminal. USA dovlaci sa Avionima do BONDSTILA heroin iz Avganistana a siftari odatle dalje prema zapadnoj evropi.
Oni su ko i vi. Šljam. Vjerovatno će popaliti manastire uskoro. Vi, Šiptari, talibani i oni u Ruandi.
PA ONI NISU NIKAD NI IMALI NEPRIJATELJSTVA U CEMU JE STOS NE KONTAM MALO JE ZEZNUTO ZA TO KOSOVO JER SVAKA DRZAVA NA ZEMALJSKOJ KUGLI IMA JEDNO DVA ILI VISE KOSOVA. KAKO MOZE PRISHTINA DA VRSI PRITISAK NA JEDNU ZEMLJU KOJOJ OTIMA 15 % TERITORIJA. TA NARKO DRZAVA KAO I SVE NOVONASTALE DRZAVE IMAJU VEOMA KRATAK VIJEK A DANI SU VEC ODBROJANI.
Prepali se bre moćne Srbije i još moćnije Srpske pa sad ajde da razgovaramo neće moći kukala vam majka ima bre da oslobodimo sve svete srpske zemlje.
vidi, vidi, kako su svi najednom postali nekako fini...
Nelogicno. Cemu tolika panika?
sipatari spavaju po sedam u jednoj sobi, drogu prodaju, keljmendi
Dragi Albanci zelim Vam sve jaboolje povodom oslobodjenja od servianske okupacije. Neka vam je sretna i dugovjecna drzava bez SERVA AHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAAAAAAAAAAAAAAAHHAHHAHHAHHA