Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je,nije se Srbija mijesala nikako u rat u Bosni.Samo su ostavili svo oruzije JNA koje su dopremili iz Hrvatske i nasih kasarni po Bosni bosanskim srbima.Logistika ili ne,srbija se mijesala u BiH,dovoljno je to koliko su oruzija imali cetnici i opet su popusili.Trebali bi amerima podici spomenik u BL...
covjek je u pravu..Kosovo je nacionalni interes Srbije I za njega bi ratovali a za RS koja se nalazi u drugoj suverenoj drzavi ne .. to ej pokazao i prosli rat kada je Hrvatska sa svojom vojskom [ne BH Hrvati ] cistila sve pred sobom do BL a da se SRBIJA nije umjesala..
X, seres ko foka, srbin je srbin, bio u bih ili ks ili hr , sto je tebi sad drazi sa kosova nego iz rs ?
RAMBO nemoj biti smjesan...OVK i citavu ALBANSKU armiju je ona Niska specijalana brigada sama tjerala okolo..pa su nakraju se svi nasli u Albaniji..Ameri su cak, bar po pisanju NYT mislili da ce ovi pruziti iole znacajniji otpor..ma gluposti... drugi rat dolje bi bio ciste teritorije..ono stu su Hrvati uradili u Krajini.. Velika greska je ovdje sto se misli da je Bosna nacionalni inters Srbije..to su Seseljeve gluspoti.. Milsoevic je tek intervenisao i zaprjetio da ce Srbija uci u rat [da se ne salimo, ratu u Bosni su vodili iskljucivo BOSANSKI SRBI i par sacica dobrovoljaca, uz LOGISITIKU Srbije, ja sam bio na Bihackom ratistu, GRABEZ, i nisam za 4 godine vidio nijednog Srbijanca osim oficire koji su bili najvece jajare] kada bi mu se ugrozila pozicija sa padom Banja Luke i izalskom Muslimana na Drinu. I tada su ameri zaustavili sve. Kosovo je nacionalni inters Srbije , BOSNA nije. Tamo narod, a zivim tamo, NEBI NIKADA RATOVAO ZA BOSANSKE SRBE ali za KOSOVO bi isao pjeske... To znaju svi dolje i svi cekaju drugo poluvreme, koje ce se desiti istog dana kada SIPTARI nebudu cvjece americkog politicko vrha [kada se pormjeni geopoliticka slika]. A to ce biti kada pocnu bacati bombe na americke vojnike dolje..
X, lako je priveremeno \"razbucati\" kada imas tenkove i avione itd. Ono sto je bitno, kako ces to zadrzati? I Rusi su tako \"razbucali\" Afganiztan pa su na kraju dobili po glavi, da se SSSR raspao. I Ameri su tako \"razbucali\" Irak, a sada ne znaju sta ce. Srbi su tako \"razbucali\" i Hrvate\" i \"Bosnjake\" pa su izgubili. Istina, Bosna je malo specificna, jer kada su cetnici izgubili, Alija im dade RS u Daytonu. A Ameri su se umijesali samo zato da spase Srbiju. Kada su vidjeli da se OVK naoruzava i da je sve jaca, oni su se umijesali da zaustave rat, tj. poraz Srbije od Albanaca, da stabiliziraju Srbiju, jer da se nastavilo ratovati na Kosovu, ko zna gdje bi to zavrsilo, vjerovatno sa Beogradskim pasalukom, a i Bosna se mogla aktivirati.
sto jesete jest..srbi su ih razbucali ..i da nije bilo amera i nato pakta svi bi sada zivili u albaniji.. ne potcjenjujte srbe, oni su i dan danas najjaci regiji a kada se promjene geopoliticki uslovi , pet minuta su do pristine a par dana do Prokletija..
Bravo Albanci, neka cetnici vide jos jednom kao je tvrdo kada na drugoj strani ne sjede izdajnici naroda i cetnicki agenti, koa sto su Alija i Hare bili kod nas. Svaki slobodarski narod zna da se ne moze trgovati sa drzavom, slobodom, ustavom, a Alija, koji je bio pravnik, i Dr. Hare, kao bajagi ne znadose nego prodadose ustav medjunarodno priznate drzave Republike BiH da bi osnovali Republiku Srpsku.
stoka Stoko o kojoj ti srbiji pricas pa srbija od pantivjeka nikad nije nikog pobjedila ni razbucala Kako ce sada za koju godinu kada je nema kada i vojvodina ode onda ce biti ko tvoj nadimam stocna pijaca umjesto srbija
tako je aljbanci, ne bi vam covjek bio u kozi za koju godinu ili deceniju, nije bitno kada vas srbi opet razbucaju