Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi nikako da shvate da južno od Niša ima jedna druga država u kojoj Vučić nema šta da traži i da dole ide samo ako ga pozovu . . .???
Ne poznajes geografiju Srbije, zato ne mlati. Bitno je da vi mozete spreciti u suverenoj PiH dan RS.
jaro...od horgosa do draca je sve srbija....istina trenutno jednim djelom okupirana...ali stvari se pozetivno razvijaju u korist srbije....
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Djikani stvarno nisu normalni.Oni rokaju sve svoje politicare i vodje koji zele mir i dostojanstvo.Primjer je Dindjic, et sad ovaj rahljo.Maktic npr. da dodje na vlast i da nastavi ovom retorikom, roknili bi oni i njega.Nima pase samo zao covjek, nacionalista i pogan.Primjer je Dodik i Vucic, njima takvi pasu ..Bolestan narod!
ovdje je ubijem državljanin kosova, šta tu ima traziti Srbija.. ili ja možda nisam u toku?
Samo se vi nastavite rokati međusobno.Tradicija je to, srpska demokracija na djelu još od Karađorđa.
jbt stade mi kokica u grlu -ovo ko nekad kad sam gledala film- ISTJERIVAC DJAVOLA
Neko iz Srbije želi da očisti ono što je zaprljao, ali nadamo se da će se riješiti ubistvo
Cujj on bi da ide istrazivat?? Pa ko si ti ono dole je druga drzava,sta ima Srbija da istrazuje u drugoj zemlji ?? Imaju ljudi svoju policiju i neka oni rade svoj posao a srbi mogu samo da cekaju informacije preko novina..
...kako je krenulo....biće ovdje veselo....
ja mogu samo predpostaviti da iza svega stoje englezi...96% sam u to ubjedjen...isto kao ubistvo djindjica....danas neznamo ko je narucio djindjicevo ubistvo ali znamo da je jedna zapadna ambasada sapnula tv b92 da tada budu na tom mjestu i snimaju sta se desava....dvije kamere su snimile ubicu...i naravno on ce vjerovatno biti ubijen...
hahahaha ovaj ublehas ne shvata da na Kosovo moze samo sa pasosem i izricitim odobrenjem hahahaha
ahahahah...nisu kosovari budale da im se upetlja bia, db, policija srbije jer znaju da gdje ovi dodju tu trava ne raste ...
Oni ne mogu svoja ubistva da rijese a hoce da rjesavaju u drugim, Nezavisnim drzavama
Ako sam dobro skonto: npr neko ubije npr “Telecu glavicu” u BiH i Srbija hoće da istražuje i da zahtjeva nešto. Jel to to?
A malo mozak da ukljucis.
Tako nešto samo zamjeni glacu za svinjsku i sve si skontao 😉
ako se dobro sjetite pocetka velikog rata, upravo ste vi isto uradili austriji, pa onda nista dopustili istragu, zaista licemjeran narod i nije cudo sto je europa u zadnji 25 godina shvatila sa kim je imala posla i kome je davala pomoc.
Ne lupaj sabane nego procitaj julski ultimatum.
@MilankovicTeslaPupln malo bi ti trebao procitati na ostrvima grčke
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Možemo li i mi učestvovati? Pik mi novi kolač