Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj carls je ko gadafi...kud god ide vodi i kamilu sa sobom
Ako se smatrate delom Srbije onda su i vama dosli u posetu. Ustvari, nedo Bog da federacija bude deo Srbije. Pu pu, daleko bilo.
hajd odhebi u svoj pasaluk!
Hajde razumijem da nisu posjetili Bosnu, posto je vukojebina. Ali posjecuju Kosovo koje je veca vukojebina od Bosne 1000 puta.
Idu u posjetu srpskim manastirima. Nije pravoslavac ali je cesno na Svetog Gori. Princ Carls je jedan od najvecih donatora za obnovu manastira Hilandara.
@gazi.bengazi Jel? Nisam znao. Cudi me onda da nije mogao uticati na Blera da ne bombarduju. Svaka mu cast ako je donator.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Beogradu primili Kurca, a u Novom Sadu Kamilu.
Da nije Baldrick bio slučajno?
Ćamila u Novom Sadu :)))