Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli se pomokrila ona Ramovic sto se udala. Nesto nisam vidio da ste pisali pa se zabrinuo.?
Ahahahaaa.....
Nije ovo 92-a...
Njih dvojica mogu da destabilizuju mog hasimagu,kad ga dobro na smjenu izdudlaju.
Kad loši đaci uzmu stvar u svoje ruke.
Vučić vodi istu politiku kao Draško Stanivuković i Mirko Šarović. Milorad Dodik vodi istu politiku kao desno krilo Vučićeve stranke.
Pozdrav za slobodarski narod albanskog Kosova.
Dodo je samo na privremenom radu u BL i totalno pod kontrolom SANU kao i Aco.
Vuciceva izjava dabi se trebala desiti oluja na Kosovu nesto nije prijateljsi prema susjedima .Sto se tice Dodika on je Bosanski bubnjar udara u prazno jednom ste nas prevarili da okusimo miris baruta nikad vise .Ako vam je do destabilizacije stalo vi politicari u prve linije i rokajte se koliko vam je zelja mi mozemo samo biti pozadina i dopremati municiju ali bez hrane i vode to dajemo narodu .
Ovo me puna usta pravde a brani lopova dodika nema sta nema
Politika je ku*va, danas vako, sutra nako. To najbolje mile i zna, puna mu usta Bosne bila kad je sjedao u fotelju. Sve su to lopovaka go*na i tudji pajaci.
Pa mi smo destabilizovani od 96’. Sta nam ima prijetit
Zapad drzi prst na obaracu, ova dvojica pajaca se ne bi dobro provela.
Hou, houuu.... Moj cuko tako odreagovao na ovu fotografiju! Majke mi!!! Što ti je urođeni instikt!
ima li kakav dobar DIY za izgradnju bunkera? pitam za prijatelja...
Ovi samo kuhaju ali svi skontali da su čobani a ne kuhari!
Srbija i Bosanski pravoslavci imaju različite politike kome to nije jasno ..... u Srbiji se Mile više ne spominje posebno posle napada na Srbiju i nas Srbe