Komentari (324)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na silu odgovoris silom. Nema druge. Da su ovo uradili 93-e svima bi nam bilo bolje. Cak i njima
@DrinskyMan. Stvarno pokusavam da budem fin, al nakon ovakvih komentara kako covjek da ima imalo postovanja prema onom koga je napisao. Bugari bolje zive, Turci, Madjari, Austrijanci, Svabe... Svi bolje zive od Srba, a svi ih napali.
@DrinskyMan Ko je vas satanizovao, lupetas guposti, vi ste ti koji ste napravili najvecu KLAONICU u Evropi, koji pobiste 100000 muslimana, protjeraste milion muslimana, opljackaste njihove kuce , pokraste im poslove, unististe GRADOVE diljem BIH, trazrusiste Vukovar, pobiste more Albanaca i nesto se cudite, ko bi vas volio...?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bombardovanje Velike Srbije gospodine, ispravite se. Žao mi je samo nedužnih žrtvi i djece koja su ispaštala debilizam svojih vođa.
@Realnews Nemam djecu još uvijek drug, ali znam šta hoćeš da kažeš. Svi mi zbog svega ispaštamo. Ja pričam o izgubljenim životima, iz konkretne teme. Jednako mi je žao svih žrtava na svijetu da se razumijemo...
@Realnews Gdje si vidio da se ja naslađujem? Samo iznosim politički stav a žao mi je i muhe ako je ubijena. I drug moj mi kolektivno živimo nezdravim životom. Koristimo nezdravu tehnologiju, jedemo hranu najlošije kvalitete u Evropi, dišemo najonečišćeniji zrak u skoro pa u cijelom svijetu... Kiselimo organizam mesom, sirom... stres nam je svakodnevnica... i kako da ja za rak okrivim neki tamo uranijum? Jeste dijelom, ali možda 1%. To je moja pretpostavka.
Nek su malo i građani beograda vidjeli kako je to kad padaju granate. Malo su i dobili...
Postoji i Božiji sud, samo tamo... jah...
Ljudi, odvojite narod od režima, odvojite radnika i sirotinju od vlastele, šta vam je? Poistovjećivanje naroda sa režimom i zločinačkim politikama je svojstveno idiotima. Posve je sigurno da su tokom NATO bombarovanja Srbije nažalost stradavali i nedužni ljudi. Barem mi u Bosni to najbolje znamo i osjećamo. Pustite da se žrtvama i njihovim porodicama ukaže saosjećanje i poštovanje koje zaslužuju.
Satrali ih na brzinu kao Putin Ukrainu
Ja počinjem misliti da ste vi svi plaćeni da pišete ove komentare. Nije moguće da su ovakvi ljudi stvarni.
Slavim ko rodjendan . Takav "luksuz" da ne podjelim sa Srbima u Srbiji ( ovi sa lijeve strane nisu Srbi nego Bosanci pravoslavne vjere ) da oni ne osjete kakav je to osjećaj zivjeti u podrumima i bez granata i posljedica rata ne bi mogao da oprostim samom sebi. Sta ce biti kad Putin rikne sa Srbijom a Rusija se raspadne kao Ex YU? Poslije diktature dolazi "proljeće" . Bit ce sto nismo onda a sad je kasno kao i sa Kosovom. Prvo se kurce pa ga puse . Umjesto da ga puse pa onda da se kurce .
Dobio si plus al da te pitam . jel ti prvo pusis pa se onda kurcis il?????
praznik
daje samo 10 god ranije milionima neduznih bi se patnja skratila ovako-tuga jos za 300 godina i ije ucinak bio onakav kakav je pravda zahtjevala
za sve u zivotu postoji razlog
Bilo nafte i pokrali sve.
#prayforserbia
nije mi bilo ljepšeg dana 😅😅😅😅
I meni bi da sam otisao a nije još kasno
Kad se samo sjetim kako je predivno izgledao Djikanistan tih dana. Samo mi je zao sto im nisu razvlacili pamet barem jos 2-3 godine, jer jr bagra djikanska to zasigurno zasluzila.
najbolja stranica za online zaradu https://www.neobux.com/m/v/?rh=4C656F626262
dobar naslov jer nas je ista armija okupirala 4 godine