Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hebeni šiptari, osramote cijelu državu,,,
Ovaj komentar ce uskoro biti uklonjen ali instaliraj ovo da vam se ne pojavljuje reklama na stranicama i klix ne zaraduje na glupim vijestima kroz vase klikove Za Firefox https://adblockplus.org/en/firefox Za Chrome https://adblockplus.org/en/chrome
Nek su ga pretukli i ja bi. smeće jedno holanđansko____Jebem vam mater i za genocid i sve
...u normalnoj državi taj više ni ulicu nebi mogao mesti...nakon što odrobija.
Znas sta je problem? Takve stvari se u svakoj zemlji desavaju. Ljudi su ljudi. Toga je bilo i u Jugoslaviji ali su se takvi problemi rijesavali u tisini i zabranilo sirenje kroz medije. Takozvane medije kao sto je klix samo trazi teme koje imaju potencijal za mnogo klikova. Komentari znace povratak na stranicu i opet klik vise da bi se zaradilo na reklamama. Zalosno da se zaraduje kroz sirenje losih vijesti o komsijama. Da nebi vi bili proizvod na kojem klix zaraduje koristite adblock. Sprjecava da vam se pojavljuju reklame na stranicama a klix ce dobiti sipak za vas klik.
Ostruga, bilo je takvih slučajeva po Hrvatskoj i prijašnjih godina. Samo što su tada konobari bili Hrvati pa im nisu mogli "hebat majku šiptarsku". Ja sam osobno bila prisutna prije par godina kada je konobar napao gosta jer je naručio "kafu i kiselu", a spominjale su se i "majke četničke". Dobro, svake godine je toga sve manje, ali ima i takvih.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
ako se kurcio nek si ga nadegenecio
Bcio mu saljata od ljokna, nije hteo tulčjumbu i krv je morala pasti...
Šiptari su gnojno tkivo EU ; isto kao i Židovi !!! Samo je A.H. znao " raditi " sa takvom marvom !!!
E jesu mi i Holanđani nacija vrijedna pažnje. Čuj neće platiti piće? po meni je tražio i dobio, praviose mangup ko veli mogu jebavat konobara.. Aferim momak nek si ga streso ko sijalicu, od sada će lala vasim pare i prije nego konobar dođe :)
Siptarska posla..
Peticija već pokrenuta šipcima će zatvoriti objekat i protjerati ih iz mjesta.Dragi metak i u čelo i živio.Stoka albanska,fuj.
aha .... baš će tako biti ..haha zatvorit ćete im ... al u limburgu ...
Ta stoka šiptarska su lojavci i balije tako da ih treba maltretirati.Ionako su u CRO na crnoj listi narod ih ne voli prljavi,ružni ,zaostali.Treba ih istrijebiti ko stoku.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nek je holandez malo dobio po njuhari ali i ovog treba rashodovati. Previse su oni furseta uzeli. Odes na more a oni te omalovazavaju i hebu kako hoce. Dao Bog da im hoce more zalediti pa da se nemogu ni klizati.
Nije on prvi put na balkanu.tetak mu je prije dvadesetak godina bio u bosni.
Neko ko radi u ugostiteljstvu prvenstveno treba da bude ljubazan. Uvijek treba da vrijedi ona "gost je uvijek u pravu". Naravno da imamo raznih gostiju i jako bezobraznih, ali takvih se rijesi na kulturan nacin. Niko nema pravo nekoga da udara zato sto nesto prigovara, samo konverzacija dolazi u obzir. E sad sto kod nas uvijek sve zavisi od toga KO je sta uradi, tako i ovo tece nekim tokom, koji bi vjerovatno teko drugacije da je mozda hrvat u pitanju. Ovo je za osudu, da jedan gradjanin bruka cijelu drzavu, i uopste nije vazno je li to Hrvatska, tako je isto mogla biti i BiH u pitanju.
evo da ti ovdje odgovorim, mrsko mi tamo skrolat, a i ... znas vec :))) jutros ti ovamo nakvo oblacno, nije vala ni vruce :( ja ti voooooolim ljeto, bas ga jaaaako volim, volim onaj nas calopek kad mi stikla upada u asfalt, kad imam osjecaj da sam u rerni, cujes samo zrikavce, gutas abnormalne kolicine vode i pri tome se na ulici polijevas vodom po glavi, kao i svi oko tebe :)))) o, kako volim to vrelo ljeto kad osjecas kako ti se przi koza, ma przi mozak! ali nista od njega ove godine! jos mi nije bilo posteno vruce. znala sam u hladu na balkonu izmjeriti i po 50 stepeni...sad bijednih 30 i nesto... proljece, a ne ljeto :( bas sam tuzna zbog toga...jer cijele godine samo ljeto cekam...
Pa ti si ko i ja, kako ja volim ljeto ma to se ne moze ni opisati. Oko mene svi kukaju kako je vruce a ja kazem bas je tamam. Ko da si mi sestra bogami, hahaha ;-) I ja se iskreno nadam da ce otopliti vise, navijem za to. :-) :-*
PRIKAŽI ODGOVORE (36)
Bijeli san...hahaha Od sad je , "žuta kuća" 😎
Dodjite na Jadran. Tucemo samo iznad pojasa
djecko je holandskoj ufuranoj bagri samo pokazao balkanske obicaje kada neko odbija da plati racun za pice... misle da sa 100 eura kada dodju u restoran svi oko njihovog stola moraju da igraju i da usred guzve bas oni dobiju jelo za 15 minuta
Ma da, isto ko da moze tako u Holandiji, da popije pice ili da se najede pa da ne plati:-) Ne opravdavam konobara, treba da dobije debelu kaznu, ali ipak i ovaj holandjanin je kretenski reagirao, cuj nece da plati, pa kad bi se tako svi ponasali , gdje bi smo bili.
Na bjelom svi radnici u objektu, trebaš biti drogiran da bi ovako nešto uradio! Svakako uvijek se čeka na moru na njihovu ugostiteljsku uslugu!
Sve siptarcine treba protjerati iz Hrvatske...po mogucnosti na Bliski istok,nek se kolju sa bracom...
ništa se nije promijenilo kod vas ..samo bi protjerivali .... tukli, ubijali i sl .... al malo racku .... dotjerat će to Evropa ...
Cuj Europa ce dotjerati...pa upravo u toj Europi i zapadu sve vise jacaju desnicarske stranke...cak je i Njemacka,koja je bila jedna od liberalnijih zemalja sto se tice useljavanja svakakve bagre,usvojila zakon protiv useljavanja emigranata....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bijeli san se od sada zove: bijelji shaka