Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eeeeee, da su pustili Antu i Dudakovica nikakvih mi problema nebi imali....
Kako su HITRI i sposobni dati presude hrvatskim generalima...????????!!! Kasapinu-monstrumu Seselju vec sest godina sude pa mu JOS NISU DALI NI JEDNU PRESUDU...?????!
HASKI LUPEZI ! Ovo je sramota i izdaja za cijeli svijet.
Haški sud je čista smijurija i prevara:Ante je branio svoje i on je heroj a ne zločinac. Da nije bilo oluje pao bi Bihać i desila bi se još jedna Srebrenica zato komentari nisu na mjestu.
Da su pametni Hrvati pa da sada svi izadu na demonstracije... i zapale Zagreb... i Split... I Dubrovnik...
A hoce li se sad suditi i americkim vojnim strucnjacima (u penziji) sto su bili na strani Hrvata za vreme Oluje kao savetodavni organ Gotovini i njegovoj zlocinackoj orojli?
Zato što je Šešelj sposoban govornik i pravnik, a ovi bukve.
malo je i da su dobili doživotnu !
da skontas.srbi su izručili i Slobu i Radovana i ine generala..a b.a.l.i.j.a iZmetbegovic i Njofra su crkli prije no štosu izručeni tom istom tribunalu..još da se izruče i ostali guznocrijevaši bliskoistočnog najnovijegpazara....
zlocini nisu vrseni danas niko nebi bio osudjen. Zlocini su postojali za sto postoje i dokazi.
Demonstracije na trgu u Zagrebu, a glede presude: http://www.youtube.com/watch?v=BNX5DDhCFh4
su. Zao mi je sto Tudjman nije ziv jer bi dobio sigurno dozivotnu robiju. Hrvati se prave naivni a znaju dobro sto je Tudjman izjavio na Brionima \" Srbima treba zadati takav udarac da oni sa tih podrucja nestanu\" i da je \"problem sa Srbima rijesen\". Hrvatska kao drzava je napravila gresku jer je cutila na zlocine i nije nasla pocinioce a sada sve to placa Gotovina.
Gotovina-heroj.......covjek je samo branio i oslobadjao svoju zemlju od agresora i nseparatista u pokusaju......tj zlocinaca itd. !!!!! Sad cobani likuju a i Covic zajedno sa Dodom i svim ercegovcima !!!!!!
A svehrvatski predstavnik covic (namjerno malim slovom) se ku.rva sa dodikom , eto vam hrvatine , sta se sve nece za fotelje napravit
Ako ima pravde g. General i ostaliu bi trebali bit oslobodjeni. Ali posto je Haski sud leglo fukara presuda ce biti porazavajuca bar se meni cini, daj boze da grijesi. @ Dolina, odavno nisam procitao komentar kao tvoj svaka cast.
@sokyzov..aj ne kaki sviiiju ti. Svaka ti je glupava. Pročitaj šta, obrazuj se, izađi iz tora malo među ljude/građane. Nećemo ti ništa, čista pionirska!
da je bihać pa svi bi mi nahebali i bosna i hrvatska.zato gotovini svaka čast i nek mu je sa srećom u presudi.