Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
divno. po navijacima masovna pucnjava, ko kod ok korala. ne znam da je to uobicajeno u svijetu a nama normalno. da je pucala sarajevska po navijacima sirokog sta bi se desilo?
ti psihopato se ne mjesaj na moj komentar. upadaju "tvoji" navijaci zrinjskog redovno po mostaru i udaraju normalne ljude i prave stetu, policija nikad nijednog nije kaznila niti je ijedna optuznica bila.
U vas svaki copor divljaka navijaci... kakvi su to navijaci koje policija mora smirivati? To nije vidjelo navijaca, to su huligani koji se predstavljaju kao navijaci i kvare imidz ISTINSKIM navijacima. Zali boze svakog zivota, i ne ponovilo se, ali prestanite vise opravdavati divljanje huligana, unistavanje imovine i ugrozavanje tudjih zivota.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Oduzeta 44 pištolja??? Pa WTF, gdje su ta djeca išla, na strijeljanje?
Ustaška posla. Ubije mladog čovjeka na sred ulice i onda "pametnjaković" kaže da je to bilo "u pokušaju"??? A šta bi bilo da nije u pokušaju?
Za huligana nei dana.
Bitno je da pitari smiju dedu sa željinim salom prebit na carsiji. To im je vrhinac
Ne rise
zato sad pitari ko bubice po sirokom samo tako ostro i rafalna paljba gdje si ba doso. Kod nas bi po Sarajevu mogli palit ubijat komotno niko nista.
Brat mu zovi normala u Sarajevu. A on ubijao nasu raju u Lištici.
Serem se u sudstvo koje traje desetine godina, ovo je propast sve i jedna republika tkzvane države koje ne funkcionišu za narod nego samo u službi političara i kriminalaca
@Fant0m ja ti fino pišem šta se desilo, ti neke svoje glupost valjaš...ako ćemo tako trollat, 1-0 za nas, aj ćao.
To se zove pravosuđe na EU nivou. Utvrđeno je da je pucano ali se ne može utvrditi iz kog je pištolja zrno. Očekujem da ih zbog toga sve oslobode! Ne zna se ko je jer su svi pucali. To je pravosuđe.
Juric policajac je ubio Puljica .
Ovome treba otici na kucu ili zgradu u Hrvatskoj napisati UBICA.
Još će mu mural napraviti.
Ne opravdavam ubistvo to treba osudit u svakom slučaju bez iznimke ali ovdje nitko nikad postavio pitanje zašto je došlo do ovoga i šta su u biti navijači uradili i i imali namjeru uradit .Ispade dasu navijači jeli kokice a ovi pucali po njima
Ne opravdava to ubistvo, jer navijače Zrinjskog samo je, po toj logici, trebalo poubijati kada su prije godinu lomili po Mostaru.
A šta su to uradili pa da policajca amnestira da puca na nenaoružane civile?
Niko ne govori da ke Mirsad Kebo došao sa službenim audi vozilima 3 komada i oslobodio uhapšene navijače iz policije u širokom to nema nigdje u svijetu normalno da će biti i Oliver pušten da pređe u Hrvatsku
"...služeći se dostupnim materijalima.... ustanovio da je tehnički nemoguće da je Knezović ispalio hitac koji je bočno u glavu pogodio Puljića." - Vedrana je ubila policija !