Komentari (318)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džaba tolike škole... Mrzio je sve i svakog ko nije njegov
Tipični predstavnik skupine iz koje dolazi, mrzitelj svega, ljubitelj vojske, agresije i ubijanja, voli slagati.
Ode jos jedan lazov i mrzitelj Bosnjaka, koji se rugao pokrivenim zenama i medresama. Nas velis mrze svi a nismo ubijali goloruke ljude i nismo etiketirani za genocid.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ne zaboraviti da mu je otac bio oficir JNA i sam Miroslav saradnik KOSa, što mu je dobro poguralo karijeru. Inače, prosječno piskaralo sa pogrešnim zaključcima i površnim analizama.
Lagao je masno i kreativno. Dodje mu glavuse sputnjik V i poslase ga braca rusi u vjecna lovista. Kad sve saberes i oduzmes bio je panglu.
Krepala svinja :)
Krepala svinja. :))
Valja sad na Vrhovnom Sudu objasnit da podrzavas pucanje djeci u ledja . Ne bi mu bio u kozi .
Sad ce dzukac otic na prave ispite .
Lakav god da je bio,i na čijoj strani ZA OVE SAD DEBILE DOKTOR VOJNOG ZNANJA,KOD NAS ZA MINU MINOBACAČA I SAD KAŽU DA JE GRANATA KOD NAS GLUPA SVJETINA LAJKA IMBECILA SLADIĆA I SLIČNE DEBILE
Pocivaj u miru!
Odličan vojni analitičar, odličan čovjek, pošnavaoc vojne opreme.....a ovi koji su protiv njega mogu da mu se napasu muda ko pop sarme zadušnice....eto vam sad !!!
Novo borbeno vozilo zvaće se "lazanski". I mrtav će vas gazit vaške jedne.
Sječam ga se sa početka rata u Sarajevu kada je zarobio američki lanč paket pa kenja li kenja. Vidite, alijini bojovnici se hrane iz američke kuhinje. Što si kusao, kusao si ..
Teška mu crna zemlja bila, da teža biti ne može. Čhetnik i Fašista manje.
Kakav crni srčani udar. Radi paralelno za tri obavještajne službe, pa doš'o đavo po svoje. Roknule ga baje. to je samo moj utisak, ta trane
O mrtvina sve najbolje a bas o njemu nema nista dobro da se kaze ccc
Vijagra....100%
Lazanski,rusofil,posrbljeni velikosrbin,obozavalac nebeskog naroda,a mrzitelj svih drugih naroda,danas je otisao u Nebesku Srbiju da se pridruzi Drazi ,Nedicu,Milosevicu,Arkanu i drugim velikosrpskim erojima.