Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokoj mu duši, veliki pisac, ponijelo ga gradivo na početku rata a kad viđe da će Dubrovnik gledati samo još preko razglednice okrenu ploču kao što je u tog naroda običaj još od \'44. Laka ti crna zemlja!
Ko je ovaj? Mi poturice čitamo samo Kur an. FEDERACIJA4EVER
Nepismene fakine uvijek prepoznaš jer nikad ne pročitaju do kraja, što namjerno, a što zbog lenjosti. Dakle @I dodak o pi...ne izvlaĆi iz konteksta jer dalje kaJe: ...onda se i Pavić okrenuo protiv svojega sveca čim je pao i ocrnio ga citatom iz romana: \"Obrni čoveka naopačke i eto Satane\".
:(
kupio sam hazarski rjechnik prije circa 5 godina, al ga nikad nisam uzeo u ruke...
rip
\"U knjizi Ane Šomlo Hazari, ili obnova vizantijskog romana, u kojoj autorica bilježi razgovore s \"piscem XXI stoljeća\", Pavić proglašava Slobodana Miloševića \"Svetim Savom našeg vremena\". vise ovdje http://www.e-novine.com/kultura/kultura-tema/31461-Pisac-star-dvjesto-godina.html