Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čak i albanija ima kraljevsku porodicu...
@ mislimanski..... \"crko\" nam princ,sretan sam sto nije \"umro\" kao srpski milosevic u Haagskoj celiji kao pas
bice srbija pokrajina u velikoj turskoj a ovaj prvi komentator ce biti prva poturica
OMG Albanija ima kraljevsku dinastiju O_o Šta mi imao DINASTIJU tradicionalnih lopova, kriminalaca, ratnih zločinaca i profitera koji svake 4 godine imaju skoro istu funkciju, samo različite fotelje.
Sarajevo x je cet.nicki portal, kad se radi o nekom genocidasu srbinu, kad crkne tad sarajevo x zabrani komentare, jadno, sad ce patoloski bolesnici srbi pljuvati po albancila , ko sto to jedino i znaju pljuvati po svemu sto je nesrpsko!! Ove komentare koje pisu srbi genocidasi, trebalo bi poslati albanskoj ambasadi u Sarajevu ko i Tirani! Prvi komentar virjedja na samo albanace vec i sve osobe muslimanske vjeroispovjesti!
eno traži te doktor po palama i kaže da si zaboravio popiti neke tabletice
Cuj ovog turcina... hahaha
crko vam princ,mamu vam siptarsku,muslimansku,crknite svi,stoko muslimanska,smrt muslimanima!!!