Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi put sam na ovom sajtu i priznajem da sam sokiran komentarima. Nije cudo sto je Bosna tamni vilajet...U svim okolnim zemljama ima napretka, nesto se desava a vi i dalje trunete u svojoj mrznji. Ne moze se doveka ziveti od statusa \"zrtve\" to je i zapada shvatio. Znam da ste propatili i da za to krivite srbe ali se pokrenite malo...proslo je skoro 20 godina! Pogledajte oko sebe i zapitajte se sta ste uradili da vam bude bolje i da li su vam za sve krivi srbi. Zivim daleko i druzim se sa bosancima-muslimanima.... Niko od njih nema mentalni sklop slican vama koji ostavljate takve komentare. Iskreno zelim da vam ukinu vize, da izadjete iz te rupcage i da vidite da zivot moze drugcije da izgleda.
a prije zatvaranja granica i te \'filtracije\', sve one koji sire vjersku i nacionalnu netrpeljivost po bih, poslat na nagradno putovanje u tu \'zarazenu teritoriju\'. mogu se zivotom zaklet da bi se svi oni zivi i zdravi vratili jer, da, ta bolest itekako bira koga ce. sramota!
mnogo ih je obolilo u srbiji ,hm ja bih rekao da ova bolest bira koga ce. zatvoriti granice prema srbiji i ugraditi zracne filtere. to je ono sto se treba ciniti a ne otvarati zeljeznicku liniju bg- sa, katastrofa.
Hajde, ne serite ludaci! Niko nezna sta ga moze snaci sa ovom influensom! Bolest ne bira naciju/vjeru! PS zemlje ce ostati (BiH HR SRbija...) ali nas nece biti!
pa zar je moguce
@ NedH htjedoh ja lijepo da te opomenem, ne bi li se ucutao ili bar korigovao svoje bolesne stavove. sto se mojih tice, njihova poenta je u tvom \'intelektualnom minimalcu\', koji golim okom nije vidljiv. eto, kad vec moram da ti prevodim sta htjedoh reci. Srecno, jarane...tvojima s tobom a ja se iskreno nadam da zivis daleeeeeeeeko od BiH!
O kojim komsijama pricas? Kojim milionima? Pa te komsije su u 2 svjetskom ratu ubile 2 miliona Srba
@ateista: U vidi se kako si pametna... zar nije sve zivo i mrtvo napravljeno od \"mikroskopnih razmjera\" u mnozini? Broj 2, Srbija je istinito i mortalno naj mrzenija grupacija naroda ikad na planeti, jer su osakatili ili ubili milione komsija i ostetili svakog komsiju ekonomski i psihicki, da kroz 500 godina nebi podili ko ih je rokno, ako im neko napravi od beograda jednu veliku rupu...
sva sreca da ne jedem svinjetinu pa ne mogu oboliti !
@ NedH - Vidis, tako to ide, opomena od Boga.. - dovoljno da je srpkinja, nek gine ko je sisa kad bi svi izginuli, nebi znali ko vas je rokno, toliko imate susjeda sto vam zele expresnu smrt - Dolje sa rusijom dolje sa srbijom, to nato to eu to USA :))) gazite po cirilici :) ----------------------------------------------------------------------------------------- izvini, veliki vjerniče... a da ti nije možda pala na tu tvoju pamet (mikroskopskih razmjera) ideja da bi i tebe, zbog ovakvog načina razmišljanja, mogla sustići jedna ekspresna opomena od boga.
jadna zena ))) kako nece Bog dat da taj virus napadne na Dodika bas bilo veselooooo
vidovdan broj dva, pocitinitelj USA :)
Dolje sa rusijom dolje sa srbijom, to nato to eu to USA :))) gazite po cirilici :)
NedH@ Istina je i to znaju svi, kompleksi su neizlečivi.
dovoljno da je srpkinja, nek gine ko je sisa, kad bi svi izginuli, nebi znali ko vas je rokno, toliko imate susjeda sto vam zele expresnu smrt