Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko misli da je ovo prirodna katastrofa nek ide doktoru snimat glavu. a slovenci su uzeli pare od stedisa pa nek saniraju stetu, mogu pozlatit sve.
a minuse ce udarat ovi sto cekaju 5. buster dozu
Za tebe nema doze koja bi ti mogla. Ne samo po rezonu nego i mrznji. Ta nije narod koji je stradao uzeo pare od stedisa.
Bolje i tu stetu trpiti nego kod nas sto je donose politicari
rado cemo pomoci nedojjebanim Slovenkama
Zemja sa najvecom bih dijasporom oko 200 hiljada bosnaka zivi u slo legalno a oko 70 hiljada 8milegalno rade i zive na crno svi su dobri radnici i majstori povecavaju natalitet jer su dobri ljubavnici slo je i nasa zemlja
Zemlja, ni na nebu ni na zemlji!!!
Slovenija je državetina za BiH.
Nekoliko milijardi dolara štete i šestero mrtvih... A kad su meteorolozi ovo najavljivali, vrvio je klix od antivaksera i ravnozemljaša: "Ja straaaašne oluje...", "Agenda!!!", "Sladić je plaćenik!!!", "Samo nas prepadaju!!!"...
De jos malo razbistri pa skontaj ko ce obnavljat Sloveniju i cijim parama. Da nam drzava ista vrijedi i nas bi harpovali i onda nam nudili kredite. To se zove oruzje 5. generacije. Slovenija zgodna za pokusa.
DijeteBozije Vjerovatno se radi o šprdačini, ali ja ostavljam humor po strani tamo gdje ljudi ginu.
Imate staru deviznu štednju pare koje nikada niste vratili pa sa tim sanirajte štetu.
Je li i ovo neki non paper ili šta je
ogroman je sad posao pred vama smo strpljenje sve ce se rjesiti samo nek nema zrtava