Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije njih protjerao Edi Rama nego Trump...
Pa sta su diplomate i ambasade drugo osim spijunski aparati
Svaka čast, samo oštro sa rafidijskim teroristima.
iran katar s arabija i turska su najveca opasnost za mir i stabilizaciju na balkanu i to gore nego rusija
Zapitajte se zašto se Iran i Izrael uvijek nešto natežu ko trudne žene, a nikad ništa, osim što šitski klošari iz Hezbollaha namjerno naprave belaj da i dalje kuha u Palestini?!
Trebaju se sljedbenici mušričke sekte zapitati zašto su svi Islamski velikani ratovali protiv šiija. Najistaknutiji od njih Salahaddin Ayyubi Rahimahullah ,Sultan Fatih Mehmet, Sultan Yavuz rah. Itd Kad izvuče istoriju znaće da šiije nikada nisu bili neprijatelji jevreja i kršćana , naprotiv ,uvijek su bili saveznici protiv sljedbenika tawheeda .
ehehehhe.. prikupljaju jeftine polit.poene na protjerivanju ... mora se dug vratiti..
Šije Rafidije ovako isto bunare po Bosni i Hercegovini, samo što nema niko sluha da ih ograniči na svaki način! Prave institute po BiH i ljude podučavaju svome nakaradnom tumačenju Islama!! Kome se ne sviđa ovo što pišem neka odr na YouTube i neka pogleda dan Kerbele šta Šije Rafidije rade!! Da ne spominjem da ne postoji niti jedna sunitska džamija u Teheranu, a ubijanje sunija u Iranu je skoro svakodnevno!!! Znaju Šiptari kakve su Šije Rafidije zumra!!!
@Mostar42 imaju i svoje televizije u BiH.. Sahar tv
@Mostar42 Gološu jesi to ti, govnaru vehabijski
niti je edi niti trump već ih protjerao židovski lobi
Jbg u zamjenu za Kosovo tj. jos jednu drzavu istom narodu, sad ima da ispunjavate sve zahtjeve velikog brata...slijedi pokoja nova vojna baza, vjerojatno sankcije Rusiji, kupovina oruzja od Amera itd...
Kako bi volili srbi da su dobri sa amerima
Koji je razlog da Bošnjaci ovako zustro staju u obranu Irana? Može li netko objasniti?
stajemo na stranu pravednosti i istine..amerika (nama takodje draga zemlja) iz svoh osobnog inetersa nastoji prikazati iran kao zemlju terorista i globalnu prijetnju..evo, sad su i albaniju uspjeli angazovati u tu vrhu.. a, kad su svi dizali ruke od nas, pod uticajem srbijanske fasistickepropagande u to vrijeme, iran i pakistan su jedine zemlje koje su nam pomogle u toku rata u naoruzanju..
Sijje vala vidji se da ste poturice.