Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas seki dovi protiv virusa
@Mafija a jesi li ti siguran da su oni zapoceli pandemiju......oni jedu sta jedu vec hiljada godina.....pa nista......sto sada odjednom ?
@RokerSaMiljacku .....molit ces ti za brasno......a neces pitati cije je
A sta nasi koriste u lijecenju korona virusa? U koje lijekove se ulaze, sta se desilo sa 8 miliona koji su preusmjereni u lijecenje korone?????
Skoro svi pobrojani antiviralni lijekovi NISU u ogranicenim i naprasnim "testiranjima" pokazali efikasnost protiv SARS-CoV-2 virusa! Ovi iz Srbije se hvataju ko muve na gofna za gluposti i neprovjerene tvrdnje, od kineskih "naucnika" koji neodgovorno salju u svijet neprovjerene tvrdnje do debila Trumpa koji se hvata za svaku takvu 'slamku' kako bi on ispao nekakav mesija i spasitelj, glasnik dobrih vijesti.
@Orwell, tako je doktore! U tvojoj kasabi mirno?
@Monserat Odlicno. U tvom selu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
manipani prije 6m Hlorikin nije antivirusni lijek, niti je malarija virusno oboljenje. I svaki organizam reaguje drugacije, u Italiji se koriste lijekovi kojima se tretira HIV. A i jedni i drugi imaju uzasne nezeljene efekte. Zato vam je bolje da sjedite u kuci i ne docekate lijecenje istim. NAJVEĆA ISTINA
Hlorikin nije antivirusni lijek, niti je malarija virusno oboljenje. I svaki organizam reaguje drugacije, u Italiji se koriste lijekovi kojima se tretira HIV. A i jedni i drugi imaju uzasne nezeljene efekte. Zato vam je bolje da sjedite u kuci i ne docekate lijecenje istim.
za srbiju pod hitno poslati veću količinu tvrdog golokurina
@ko-le-ra, nemoj hanuma da brines, to je "lek" za takve kao sto si ti. 😊
Sebija Izetbegović je napravila uštede i važila dugove novcima kojim se je trebao ojačati zdravstveni sistem federalne institucije KCUS pa tako cjenu tih ušteda će platiti životima oni stanovnici KS. koji obole dok stanovnici Drugih Kantona koji su osnivači KCUS, jednako kao KS, neće imati priliku ni pokušati se liječiti na kcus.
ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha eksperimentišu na srbima
2 mjeseca nakon epidemije na globalnom nivou, naši pametnjakovići sad krenuli u narudžbe neophodne medicinske opreme, kao i uvijek izgovor će biti nisu ni veće zemlje bolje prošli, šta ste čekali do sad da ne trošite novac nego da nam se neko smiluje i donira, ima li dovoljno testova za ove prve do Bakira il se i to završava preko Asima, izgleda nam je samo da dovimo ostalo
PODHITNO DA I NASI POCNU KORISTIT AZITHROMYCIN I KLOROKIN U KOMBINACIJI DA LIJECE NASE PACIJENTE!!! JA NITI U JEDNOM TRENUTKU NISAM VIDIO DA SU JAVILI VIJEST DA SE OVO DVOJE LIJEKOVA KORISTI U KOMBINACIJI !! SRAMOTA JEDNA VELIKA ZA BIH!!! STA CEKATE GRMALJI ?!?!?!
KADA CE OVI NASI GRMALJI POCETI KORISTITI TERAPIJE KAO U SRBIJI ?!?!? STA SE CEKA?! DA NAM JOS NARODA UMRE JEL ?!?!??!?! SEBIJO CAUSESKU JAVLJAJ SE PODHITNO I OBAVIJESTI NAS DA LI SE SIROM BIH KORISTI KLOROKIN ZA LIJECENJE PACIJENATA?!?! JA ZAISTA NISAM ODAVNO VIDIO VECI NIVO NEOZBILJNOSTI!!! PODHITNO POCETI KORISITIT AZITHROMYCIN ANTIBIOTIK U KOMBINACIJI SA KLOROKINOM!!!! PODHITNO!!!!!
De idi hodzi nek ti sta na uho oduci
taj lijek je smijesan kaze vucic