Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva ba njemacka, fino ljudi kazu da se treba fokusirat na jacanje zemalja koje su vec u eu.. pocet ce to pregovaranje mozda ali kad ce se zavrsiti... ?
Da srpski politicari igraju dvojnu politiku. Jednu za vecinski glupi narod a drugi za evropske partnere. Narodu se prica o jakoj i ponosnoj Srbiji koja ne prihvata pritisak sa strane, prijeti partnerstvom sa Rusijom i velica ratne zlocince, itd., jer zna da ne smije radikalno promijeniti politiku iz cistih sigurnosnih razloga svih politicara. Sa druge strane rade sve sto im Evropa kaze, jer znaju da nema prihvatljive alternative zapadnoj Evropi. Jadno je samo sto se neprekidno zadovoljavaju srpski radikalci i nacionalisti a svi ostali ispastaju.
U junu... a koje godine? 2024
nama ce jos malo trebat viza i do hale
- slogan/...Mi bi u (EU) ,alo pod nasim uslovima...!