Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja i sta jos ima novo kod tebe
@opleti....REPUBLIKA SRPSKA JE VEC REPUBLIKA...A USKORO I NEZAVISNA
@OPLENI D...E...B..I..LE U SEVERNOM DELU MITROVICE zivi mnogo vise nacionalnosti nego u juznom....u juznom delu zive samo albanci.dok u severnom osim srba i 2.000 roma,vise od 1.000 albanaca...i stotinu bosnjaka...vidi se da nemas...p...o.jma .....m....a,,,g...a..rcino
E koliko ste vi vlasi glupi i pokvareni.........al to vise nigdje ne pije vode !!!!! Pljujete po EU koja vas hrani jade.........sve do jednom......a to dizanje tenzija rs.....krkan Dodo.....i Kosovo......samo ce vam se jednom tako razbiti od glavu..........vuk dlaku mjenja al cud nikada !!!!!!
P.A.pak kako mislis etnichki citoj severnoj mitrovici, u severnoj mitrovici zive srbi i bosnjaci zajedno a ima i roma, glu.psonu raspitaj se prije komentarises!!!
Podvala srbijanske vlasti! Kako to da je bas Bosnjak pogino i to u etnicki cistoj tzv \"severnoj Kosovskoj Mitsrovici\"!? KOSOVO REPUBLIKA!!!
mora da ju je svrb bacio cim nije oznaceno kao teroristicki napad
Privremene institucije?Jel se to stvarno nadate u neku fintu?Nema privremene države...sem svrbistana...to jedino nije stalnica!