Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u 🚜🚜🚜 pa u Sumadiju ...
Lahko im je gore u vukoebini da protestvuju....De idi u Pristinu tako proteste napravi...Vidjeli bi sta bi vam bilo...
RASCERAT SUTRA OVO SIPTARI RASCERAJTE SUTRA
Hašim Nevadim Thaci !! 😂
Hasim Touchme 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣
Kosovo se 3500 godina zvalo DARDANIJA i opet će se tako zvati.Dardanija na albaskom jeziku znaći ZEMLJA KRUŠAKA.Albanci su uz Baske najstariji narod u Evropi.
Iz srbije se svake godine iseli 150 hiljada stanovnika,mortalitet je 120 hiljada stanovnika a natalitet 60 hiljada.Prosjek starosti je 43 godine.Danas srbija ima 5.5 miliona stanovnika.Srba u BIH ima manje od 600 hiljada.Svake godine se iz srpske republike iseli od 50 do 70 hiljada srba.Za 4 godine srba će u BiH biti manje od 400 hiljada.
Gdje god su Srbi nema mira i stabilnosti. Nadam se da Kosovo neće pristati na nekakve entitete jer to ne može biti rješenje miru i garant stabilnosti.
Samo hrabro, do zadnjeg srbina!
ovo je ono neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj... svi znamo ko su albanci... bukvalno mafija zatvara mafiju, a bosnjo navija.... nema kukanja kasnije kad vam djeca zavrse na heroinu
Kud god da krenem tebi se vracam ponovo... Gdje su eroji da brane svetu srpsku zemlju?
srbi i albanci su oba tvrdoglavci (neandertalci)
@maks1 miran keru miran
PROTESTUJTE 👃MOMEVEC SE URAZUMITE DA ZIVITE U NEZAVISNOJ DRZAVI KOSOVO I POSTUJTE NJEN POREDAK A NE DOZVOLITE DA POJEDINI POLITICKI BOLESNICI IZ BG UPRAVLJAJU VASIM SUDBINAMA I ZIVOTIMA.U PROTIVNOM VAM NEGINE ODLAZAK ODATLE.
Blago drzavi koja srba nema
@flix_8_8 Poslije svake Oluje dolazi razvedravanje.
Nemoze srbin bez kriminala to su njihovi idoli kao arkan.
ekzodus je jedini nacin da zivite u istoj drzavi to je jedino dodik u pravu
Pored ove tipicne srpske propagande...da li je iko objavio clanak sa imenima privedenih i optuzbe?
Hashim se samo smije😂
U zubinom potoku dizel gorivo 1 km, koga vi farbate?