Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako ne glasam za HDZ, hoće li biti rata :)
Ovi Hrvati su prava gospoda, doktor Čović maksimalno ispoštovao doktora Ljubića, postavio mu kćerku na utjecajno Ambasadorsko mjesto, te još par rodijaka rješio, a sada i doktora Ljubića ustoličio, a ova kandidatura znači i siguran izbor, zato svaka vam čast gospodo na fer dogovoru.
Gledaj neoustaša što su se povampirili. Gdje vam leže kosti djedova i u čijim su se uniformama "borili"?! Nije ni čudo što ste sa SDA-ovcima i SBB-ovcima u koaliciji. Eno SBB-ov kandidat za gradonačelnika Tuzle ponosan na djeda fašistu i ustašu... 02. oktobar - jer nas se tiče! Glasaj ili trpi!
Ja znam da ce za Ljubica glasati E.Hadzihafizbegovic,za ostale ne znam
on ce glasat di mu je bolje,taj ne bira stranke, nacije,vjere,vodju