Regija
10

Predstavljeni kandidati HDZ-a za Hrvatski sabor u 11. izbornoj jedinici, Božo Ljubić predvodi listu

FENA
Foto: FENA
Foto: FENA
Kandidati Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) za Hrvatski sabor u 11. izbornoj jedinici predstavili su se danas u Domu HDZ-a BiH u Mostaru.

Prvi na listi kandidata je Božo Ljubić, drugi Željko Raguž, treći Vjekoslav Jeleč, a zatim slijede Davor Čordaš, Daniel Glunčić, Dragan Konta, Ivanka Mađar-Šimić, Ružica Šapina, Miroslav Piplica, Ankica Gudeljević, Dario Španović, Ivanka Barić, Goran Čogelja te Miro Grabovac – Titan.

U svojim obraćanjima, kandidati su pozvali birače da izađu na izbore, daju svoj glas HDZ-u za sva tri mandata za Hrvatski sabor, te su između ostalog obećali zalagati se za bolji položaj Hrvata u Bosni i Hercegovini u svim segmentima, a posebice riješiti problem odlaska Hrvata iz BiH.

Osim kandidata za Hrvatski sabor iz XI. izborne jedinice, prisutnima su se obratili i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović i predsjednik HDZ-a RH Andrej Plenković.

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović je pozvao birače da izađu na izbore i svoj glas daju kandidatima HDZ-a, kazavši kako je siguran da će ova stranka osigurati tri mandata u Hrvatskom saboru.