Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je ovo svi navalili da dolaze..
Stigle donacije iz EU, Vrsi se raspodjela :p
Hahahahaha Žarko, jesi lud. U zdrav mozak. Jes, jes.
za Srbe dolazi Nikolić, za Hrvate dolazi papa i za Bošnjake dolazi Erdoan. Vukovi siti a ovce na broju
A paralele su ti na mjestu, ha ? Osim ako misliš da bi Erdogan trebao postati Vođa svih muslimana. O trećem - neću prljati usta.
Kakvi ba Četnici to je ispalo iz mode kad su popušili foru po Bosni i Hrvatskoj...Sad su Masoni u modi.To pametni Četnici sad prakticiraju...
Koliko je politika konkurencija najstarijem zanatu na svijetu, dokaz je da četnički vojvoda, koji je ubijao ljude iz hegemonističkih razloga i osobne mržnje , sada dolazi u tu istu zemlju kao polit.vođa iste nacije koja je napravila najveće zločine nakon WW2. Nema primjera za takvo što ! možda bi to samo Kissinger mogao razumjeti ! (Valjda je negdje stvorio učenika ).
Ma vidi ga ! Pravi aristokrata ; držanjem, pojavom , frizurom i ..., diplomom . Samo su Beli Orlovi original.
prodajem svu imovinu u bih, negdje bi da zbrisem neznam gdje , uskoro ce cijela avropa biti u plamenu,
Da je krenuo u Banja Luku ne bi valjalo. Ovako krene u drzavnu posjetu Sarajevu opet ne valja. Jos se nije rodio ko bi Bosnjacima ugodio :)
Dođi Nikoliću, objasni bosanskim Srbima da je tvoja politika 90-ih a za koju se zalažeš i danas dovela do stvaranja apsurdne, za cijeli svijet sramotne tvorevine, zločinačke genocidne fašističke tzv RS, iskupite se zajedno i poljubite ponosnu zemlju bosansku. Sve dok to ne uradite bićete prokleti svi do zadnjega dana, vaša djeca i budući naraštaji biće nesretni, progonjeni suzama unesrećenih majki.
Taj cijeli svijet je i dao potporu njenom stvaranju, i Evropa i Amerika i Rusija, i istok i zapad, su potpisale tu RS. Ocigledno nikome nije bila u interesu BiH u kojoj bi vecinski muslimani bili vecina u vlasti.
Sta je rekao-dugogodisnji medijator za BiH,C.Schwarz-Schilling...procitajte jos nije zavrsen rat u Bosni..! http://telal.ba/uzroci-rata-u-bih-jos-nisu-eliminisani/#sthash.CCBTPKpZ.dpbs
"Sa iskrenim žarom zastupamo da BiH uđe u EU", rekao je Mrkić. Koja arogancija, pa ko pita Srbiju za bilo sta Mrkiću jedan!
NEKO je nazvao obojicu. Baketu je rakao da nazove Tomu, a Tomi je rekao da prihvati s osmijehom.
Obzirom da si rekao kako RS ne može sama da se brani od terorizma sigurno si mislio i na FBIH odnosno tvoj prijedlog u Sarajevu će biti da Srbija pošalje policiju i vojsku kao ispomoć BiH u zaštiti ljudi i imovine. Nikoliću, Nikoliću vraže mali. Ipak ti je još uvijek na pemeti neka malo veća Srbija.
Žandarmerija može doći na igre bez granica ili na neku smotru. Malo sutra gosn Dodik.
Tu sam ja povremeno, fala na pitanju. Al vako, gosn predsjedniče, sad ste sami sebi skočili u usta. Malkice, ali ipak jeste. Ako će Srbija pomoći RS u borbi protiv terorizma to možda znači da je RS nesposobna, šta li, da sama to riješi? Hajd dobro. Sve fin svijet, sadi cvijeće, spašava ranjene vrapčiće i popravlja tobogane. Ahaa. A drugo, to pak može značiti da je terorizam prisutan u RS-u, a ne u FBiH pa nema ni potrebe išta dirat. Ne barči, ovdje je med i mlijeko, ko gleda svoja posla, a Terorizam se odmah ukopa na mjestu kod table RS. No pasaran. Ne ide ni to. Naivno. Crno-bijelo. Hoću reći, vi gledate kako vam odgovara, pola kile ovoga, frtalj onoga, nemoj mi to truhlo uvaljivat kono, pa nismo od juče. E pa neće moći.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da je ovoliko najava za koncerte ko za politicare svijeta, pa bi nekako i progutali ova sranja u drzavi
ma kakva srbija i njeni presednici raspali se ko grcka emir dubaija mohamed maktum im dao 2 milijarde da isplate ljudima plate i penzije sta ce kad to potrose?
Dođi, pripremićemo ti mi sanduk i krstaču, nije problem.
Čemu minusi, i u Srbiji ga zovu Toma grobar? :D
I By the way UKINITE KOMENTARE, mislit ce srbi da ih mrzimo, ne mrzimo ih,ne treba generalizirati, mrzimo samo cetnike :D
Hoce li i on obuven u Begovu dzamiju ? I to ce mu Bake dozvoliti.