Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo predsjedniče!
Ovo tjera suze na oci. Ali treba znati da u nasim skolama ima maltretiranja koliko covjek ne moze ni zamisliti, a ni vjerovati i to po raznim osnovama. I znam da ni nastavnici, ni skola, to ne mogu da rijese. Sve je do roditelja. A zivimo sa gomilom kretena, nazalost. Na kraju krivim politicare i drustvo koje su stvorili. Cast izuzecima, ala Stevo
Sve je do sistema. Roditelje majmune i majmunsku djecu ne mozes preodgojiti. Samo uvesti kaznene mjere, pa kad im djeca budu izbacena iz skole vidjeces kako ce se svi poceti mijenjati. Danas je zakon takav da stiti nasilnike. Svima vezane ruke.
Djeca mlate drugu djecu i ne smije im niko nista i tako pustamo da nam umjesto ljudi izrastaju zvijeri.
Svaka cast, ako je i populizam bar je korisno a rijetko je tako.
Down sindomom, ne Downovim sindromom
Primjer mnogim našim političkim palamudima..
Integritet.
👏👏👏
Iskreno receno, divno!
primjer za ostale
Politicar,a covjek.Moze se.Bravo.
Jebote suze mi same krenuse :( Respect...
Volim Makedonce i Makedoniju, dobra zemlja i dobri ljudi
Ovo je predsjednik. Postoji li kakva mogućnost da se izjasni Hrvatom pa da ga naši divni sugradjani izglasaju umjesto Komšića?
Bravo! Nažalost ne mogu to 1000 puta napisati!
Svaka cast