Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj, neoprezan! On je primitivac!
uradio je on mnogo vise od primitivizma i neopreznosti. pogledajte kako ga je prenijela beogradska poitika https://www.politika.rs/scc/clanak/493862/Milanovic-ponovio-da-u-Srebrenici-nije-bilo-genocida
Abrazivni Milanović je rekao šta većina Hrvata misli, sirov je, ali zato nije lisica
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bosnjaci su za vas i srbe narod CIVILIZACIJA! Vi ste svjetlosnim godinama daleko ispod nas u blatu i mulju vaseg peksinluka i krkanluka.
Hvalite me usta moja, pozdravi Dzafeta koji u sred Jablanice govori da nije bilo logora i zlocina armije BiH.
Kada god neki politicar pocne ganjati glasove vrijedjanjem drugih to je znak da taj politicar nema sta ponuditi narodu osim optuzivanja drugog i drugacijeg za sve nepravilnosti u drzavi. I ova retorika ce u mnogim balkanskim drzavama biti rasirena dokle god narod se ne opismeni i prestane slusati ono od cega nikakve koristi nema a vodi propasti ekonomije i sloboda. Tebi stomak nece napuniti niti dusu napojiti mrznja prema drugom i drugacijem nego samo rad na sebi i popravljanju samog sebe.
Zna li glupi rošavi fašista Milanović da bi u Srebrenici bilo i 50.000 ubijenih da je se zateklo toliko bošnjačke populacije
Sada je prigodno vrijeme da Sarajevski ljevičari kažu kako je genocid u Srebrenici presuđen isključivo kako bi "HDZ, SNSD i SDA nabacivali jedni drugima lopticu" jer su to već decidno kazali za zakon o negiranju genocida.
Drugi izbora podržati HDZ kandidata .
Ograditie se od anonimusa dok nije kasno!!!
Čuj neoprezne? To znači da ne zna da krije vaše kolektivno mišljenje i namjere?
Sve kreten do kretena. Zoki je manji kreten jer razmišlja svojom glavom. I napokon, nije isto 500, 10 tisuća, 100 tisuća ili milijun. Definicija genocida ne govori o broju. Mili je u pravu.
Zoka Zulumdžija ispade nepismeni debil neviđeni, čak se i HDZ hrvatske sprda sa njim !😎
Rece Bacic covjek koji je uhvacen sa koferom para Ive Sanadera
Ovo je poruka Plenkovica,Dragan Čović gubi podršku Zagreba.
O stvarnom stavu većine Hrvata možda govori činjenica da su i Stjepan Mesić, oba puta na izborima, kao i Ivo Josipović, dobili 300-400 tisuća glasova više od Zorana Milanovića. Njihove odmjerene izjave o svemu, ne samo o ovome pitanju, ih čine dvojicom najciviliziranijih i najboljih predsjednika Republike Hrvatske do sada.
Treba samo zamisliti da neko konstruise ovako - jer to je ta logika - "Zlocin u Vukovaru je bio jedan od manji zlocina u ratovima 90tih, jer ima zlocina i zlocina i bilo ih je sa vise zrtava. Ili svi znamo da je Tudjman zrtvovao Vukovar i dogovorio njegov pad, pa sta su onda bile zrtve u ljudima?" . To je toliko degutantno da se stidim sto sam napisao, ali tavku logiku primjenjuje Tudjmanov diplomata iz petog esalona
Svi su isti u HDZ-u,
ti nisi HTZ, ti ga osuđuješ a tvoja družina hdz ga ne osuđuje, bar vođe u Hr i u BiH tako su se izjasnile, sada bi ti ko malo da ih spasavaš, ali tvoje se ne pika