Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Operi supa k smrdi i preko neta
na parvom muslimanskom sajtu se ne smije spominjati svinja ni svinjski proizvodi..nije ovo sajt iz smrdljive sumske BOSNA4EVER
pipo kralju!!!
hahahahhaha @pipo Hakeri svijeta ujedinite se, otkrite i raskrinkajte pipu, PIPO KO SI?
Materi ga pipo. Da je meni vidjeti ko je ovaj Pipo, ime, bar prezime, selo....da ga postavimo kao primjerak djeci, kakva ne trebaju biti, em je ograničen em paglu... ne mogu više... moram se psihički odmoriti od ovoliko radioaktivne pipine gluposti.. ZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzz
Haha moze on otići iz Mamića ali Mamići nikad iz njega. :D
@blago nama ebo ti zagreb mamu SELJACINO JEDNA
koji kralj!
jadan ti Pipooooooo sad ce tebi kaznaaaaa
1. Ti sto si napisao \"seljak ostaje seljak\" u pravu si 50%. Trebao si napisati SELJACINA OSTAJE SELJACINA ito velikim slovima. 2. PROBUDITE SE ZAGREPCANI I OVOG PRIMITIVCA ISTJERAJTE POTPUNO IZ ZAGREBA. SAMO NJEGOVO KANDIDOVANJE JE SRAMOTA ZA ZAGREB A DA I NE GOVORIMO O DRUGIM POSLJEDICAMA. 3. PUNO POZDRAVA OD SARAJLIJE KOJI VIDI ZAGREB KAO GOSPODSKI (EVROPSKI) GRAD I MOLIM VAS SACUVAJTE ONU STARU ZAGREBACKU KULTURU I PRISTOJNOST. P.S. NA ZALOST SARAJEVO JE VEC DUBOKO U PRIMITIVNOM PONORU !!!!
Legenda
Slanina je zakon!!! I bijeli luk-probajte,bit cete zdraviji!! Ja je jedem svaki dan!
Koji novinar treba biti kloc pa da napise susi meso na balkonu...covjke ostavi meso na balkonu zato sto je hladno i mesu to prija...nece da ga drzi u frizderu da poprimi onaj odvratni miris...Kako se meso moze susiti na balkonu to mi jos nije jasno...Al haj imamo mi novinare kloceve;)
cuj slaninu,i ogadi mi sve..hebla ga slanina
sušim i ja. pa šta?