Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je vucic otisao, osunetio bi se garant.
Normalno kada dodjes kod nekoga u goste da postujes domacina i njegove obicaje. To bi trebali znati i oni koji dolaze u Evropu.
sve ti je to "politicka korektnost" Evrope, koja ce joj na kraju doc glave. Francuzi su jedini kako treba striktni sto se tih stvari tice, oni su nindze zabranili vec odavno...
Normalna stvar...dolazis u Iran,onda poštuj domaćina...e tako kad dolaze te nindza-zene u Evropu,onda neka poštuje evropske standarde,a ne da kmečeee i zale se Long live Republic of WEST BOSNIA
Znači da nije to stavila na sebe ne bi poštovala Irance? Ima pristojne odjeće, nećeš ići sad u nečemu da ti vire sise i guzica, ali može se normalno odjenuti bez kojekakvih hidžaba i burki, po tome bi oni kad dođu na Zapad trebali skinuti isti.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/iranke-u-javnom-apelu-zamolile-pusic-da-skine-hidzab/797977.aspx
U uzvratnoj posjeti iranske delegacije Srbiji, članice iranske delegacije skinut će nikabe.
realno morale bi se gole skinut kad bi postovale kako se zene u srbiji oblace hehe
sto minus udari sagitarius jesam li sta ruzno reko
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
hoce li se pokrivene Iranke skinuti kada dodju u Evropu, iz kucnog reda k'o sto neki vele?
Tako i treba, gospodski čin, ako iranci dođu u Srbiju treba da se ponašaju po pravilima Srbije. Kada bi se više uvažavali bolju bi pjesm pjevali.
Čim neko od tebe traži da budeš ono što nisi, ta relacija ne ide dobrim putem.
hajde sada osudite zenu svaka joj cast
Ja vesti, u pm.
ja kako vidim lijepo se snasla u toj ulozi a vala i ljepse joj stoji od njene kose..izgleda inteligentnije..
moram priznati da joj lijepo pristaje..just keep going..
Kad odes u Iran postuj njihove obicaje, ali zato kad dodjes u Srbiju/Tanzaniju/Francusku postuj njihove obicaje. A ne ko ovi migranti dosli u Beograd pa ne daju da se snima po parku, kao nase zene ne smijete snimati.
Senzacionalna vijest! Pa šta ako je stavila maramu?! - Ne znam čemu tolika pama oko toga. Žena je jednostavno ispoštovala kodeks oblačenja te zemlje... U ostalom.. 'Kada si u Rimu ponašaj se kao rimljanin'.
a postuju li to nindze kada dodju kod nas u Europu? njima je onda dozvoljeno da hodaju kako hoce, a njima se moras potcinjavati kada odes tamo..osim toga, mogla je samo neku krpu staviti na glavu, a ne skoro citavu nosnju, jos joj fali samo jedna krpa i mogla je i ostati tamo.
Brad Pitta Možda je umjesto 'krpe' na glavu trebala staviti masku kao JK
Lijepo joj stoji kad se vrati u Srbiju ne mogu je poznati ....i jos se vrati sa potpisanim ugovorima za izvoz nekih roba i sve je to super zasto da ne....
Jbo majku genocidaši sad postadoše simbol za mir, ljubav i toleranciju! Fuj!
Zajebane su POTURICE...poturica Alija je bio je u HANDZAR DIVIZIJI,da bi se 1945 preobukao u Partizane....zeznuti su genocidaši i balije