Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On je njima rekao ponesite kišobrane a oni ga razumjeli ponesite kalaše
J… Albanci, ne vade ga. Evo ukidaju i dinar, gotovo je. Kosovo je nezavisno, to je realnost, a srbijanska vlast, na čelu sa Vučićem, samo drži balkanske Srbe u nekoj zabludi. Mogu oni urlati Kosovo je Srbija, ali kad odu u Pristinu ili nilo gdje drugo, onda vide realnost.
Ako je nezavisno zašto traže da ga Srbija prizna?! Ako je nezavisno zašto ga ne priznaje preko 100 država svjeta?! Ako je nezavisno zašto ima stranu vojsku na svojoj teritoriji?! Ako je nezavisno zašto nije član Ujedinjenih Nacija?! Hiljadu je pitanja odgovor je jedan Kosovo i Metohija su Srbija!
"Srbija sklona nasilju a oni za razgovore i mir" hahahaha rece siptar hahahah
Važno je da se fokusiramo na mirno rešavanje sukoba kroz dijalog, umesto da doprinosimo daljoj netrpeljivosti svojim spekulacijama.
Napetosti između država neće se rešiti optužbama, već samo pregovorima i kompromisima.
Širenje mržnje na osnovu neproverenih optužbi samo produbljuje podele među narodima.
Umesto da se zadržavamo na optužbama, trebalo bi da usmerimo energiju ka konstruktivnom dijalogu i rešavanju problema.
Optužbe bez dokaza samo doprinose većoj polarizaciji i neprijateljstvu među državama.
Vjosa Osmani je iznela ozbiljne optužbe!
Vučić nije terorista nalik Aljbinu Kurtiju.
Nije, on to radi hinjskiii...
Želimo svi javno da vidimo te dokaze.
Vjosa Osmani treba da bude svesna činjenice da KiM nikada neće pasti u ruke terorista.
KiM nikada neće biti priznato!
Presješće mu parizer na sabahu.
to ce drzati kad budu pritisli vucka za nesto ili da ga smijene
Davateljica seksualnih usluga srbija je proglasila nezavisnost 30.septembra 1990.....mislim da je daljew sve suvišno pričati............
Sve, sama mafija na vlasti u Hrvatskoj, Srbiji i kod nas za njih 30 g, ne znam za trojku jeli neko upleten u ove kriminale, vidjet ćemo,ali ovi narodi se bave nacionalističkim pričama umjesto da ove mafijaše skida svim mogućim načinima.