Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sabur mali. Da ti nije nas ne bi ti imas sta razmositi. Vec si raznio one stare budisticke spomenike u Afganistanu. Cekaj bar d adignemo spomenik Papi. Sto si toliko nervozan?
vi hristijani nas ne razumijete:bih je nasa i samo nasa.nema zajednistva,nema suzivota,vi ste manjine,matica vam je u susjednim drzavama.jezik za zube i da vas ne cujemo.
Vau:\"\"Ono što je još šokantnije, jest činjenica da je jedan imam izgradnju spomenika nazvao provokacijom pri tom pitajući nazočne mogu li zamisliti kakva bi reakcija bila da se u Mostaru postavi kip određenom islamskom vjerskom vođi. \" po ovome ispade da smo se zvanicno podijelili, mostar je katolicki, sarajevo islamsko i ko onda prica pricu o zajednistvu? \" Pa vidis da Bosnjaci pricaju o tome, a rade isto sto i ostali usput glumeci nekakve zrtve.
Neka ga postave u Medjugorju, ako ce ga vec postavljati...u Sarajevu mu nije mjesto. Za mene pokojni Ivo nije nista ucinio i nemam nikakav razlog zbog kojeg bi podrzao izgradnju spomenika....pogotovo ne u Sarajevu. Upravo, kako i stoji i predhodnom postu, kako bi bilo da u zapadnom Mostaru postave spomenik nekom od muslimanskih vjerskih vodja...mislim da se to ne bi bas previse svidjelo katolicima iz Mostara pa i sire.
srbija laze, laze, laze, laze, laze,laze..............................laze, laze, laze, laze, laze........................................................;
isprintah 100 kopija slike ovog baksuznika,pa cu narednih 50 nuzdi da brisem paksu s mladicevom slikom.
predlazem da se podigne nekoliko spomenika,pored papinog: -pameli anderson -carliju caplinu -arnoldu svarcenegeru -zagoru-te-neju -josipu bukalu -hamzi humi -kud\"kolibri\" -suhri,vojnickoj huravi
..... i još nešto, svima je jasno a najviše onima u bg da ovaj krmak koji se preziva Mladić nije umro. Već je on kažnjen a dabogda umirao ovakav iskrivljen kakav je, 100 godina
halo ba, komentari su vezani za govno mladica a ne za papu. pustite ba spomenik, i ako ga sagrade, eto nam vise turista.... I onako u bosni gradi ko sta hoce a niko se ne pita pa mislim da je vrijeme da predjemo na drugu temu.
http://www.sarajevo-x.com/bi h/sarajevo/clanak/100616 080/komentari#komentari Behija Zlatar Avdo Hajdo Vasva Jajetović Vahid Ćosić prof. dr. Mirsad Kurtović prof.dr. Smail Čekić Abdurahman Čolić Naim Salkić Jasmina Karasalihović Asim Torlak Zineta Bogunić Edin Mirvić Nafija Kudić Berina Hasanefendić Ramo Kasumović Nazmija Pipić NI JEDAN NE-BOSNJAK u multi-kulti Sarajevu na pozicijama kljucnim za skolstvo/edukaciju! Komentar je izlisan/bespotreban. TO SVE GOVORI.
Sama zamisao o tom spomeniku je jedna velika provokacija.imate Zagreb srusite Bana Jelacica stavite papu nezanima nas.Ali u sarajevo necete
\"Ono što je još šokantnije, jest činjenica da je jedan imam izgradnju spomenika nazvao provokacijom pri tom pitajući nazočne mogu li zamisliti kakva bi reakcija bila da se u Mostaru postavi kip određenom islamskom vjerskom vođi. \" po ovome ispade da smo se zvanicno podijelili, mostar je katolicki, sarajevo islamsko i ko onda prica pricu o zajednistvu?
srpske VARIJACIJE U IGRANJU BOGA SU ZAISTA NEPRESUŠNE.NJIHOVO LUDILO JE DEFINITIVNOM ZA UDŽBENIKA...I NARAVNO DA NE ZABORAVIMO-niko nema što srbin imade....G-E-N-O-C-I-D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
prije spomenika papi nek naprave spomenijk rasimu delicu koji je odbranio svoj narod od srpskih koljaca i siledzija! a sto je zasluzio papa spomenik? sto je zaluzio vise od hakije turajlica kojeg je spski paravojni specijalac u-bijo na aerodromu u sarajevu koji je bio po kontrolm francuskih vojnika? hakija turajlic, avdo palic, rasim delic, izet nanic, itd...oni su ti koji zasluzuju spomenik u sred sarajeva a ne papa, cuj papa? svasta? u svakom slucaju papa je znao da ga bosnjaci postuju i cijene ko i hrvati....a katedrala i crkve nisu rusene u sarajevu ko sto su rusili hrvati a najvise srbi dzamije gdje su stigli po bosni i hercegovini!
Nije mi jasno zašto su pojedinci u svojim komentarima upetljali priču o podizanju spomenika papi Ivanu Pavlu II. To je druga tema, nema veze sa zvijeri koja se odaziva na ime R. Mladić. Ne treba im dozvoliti da tek tako prođu sa pričom da je umro, on je živ da življi ne može biti a ako nije treba ga iskopati ako je negdje ukopan. Pa ljudi su našli grobove i identifikovali ljude koji su živjeli prije 3-4 hiljade godina. Mladiću, nećeš se ni mrtav sakriti (\"Iskopaće tebe Bili, ja ti kažem\")