Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa dragi simeone, šta si ti htio reći slobode ti?
sladak je!
srbi ubice!i to se seta danas slobosno po evropi vez viza:-))))
zbog ovog slucaja prije par dana ukinu genocidna tvorevina biro Ustavnog suda bih-e u genocid tvorevini,znaci sad ce ona da se igra s ovim slucajem:))) da li u drzavi bih-i postoji vrhovni sud i bosnjacki politicari da se pobune za bilo kakav politicki cin u unistavnju drzavnih institucija bih-e u genocid tvorevini?nema znaci da su bosnjacki politicki lideri prodali bih-u genocidasima!
Copy and Paste: Regija |02.02.2010. u 11:01 Podijeli Banja Luka al se vest desila u BL... Ke Ke Ke Ke :=))))))))))
Dzindasu, ubistvo Pukanica iz HR ! HR = INOSTRANSTVO = REGION = SVIJET pulenu nepismeni, razmisljaj loma :P
Ma kad vidiš ovu karakterističnu vugla ja bi vijest dao u Planeta Majmuna.
hahaha zasto je ova vijest u sekciji ‚‚Svijet‚‚, jel to urednistvo Sa-X zna nesto sto mi ne znamo? BL je grad u drugoj drzavi po ovome :=) FREE SRPSKA