Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slovenci kad bi vratili ono sto su pokrali iz bivse yuge ostalo bi im samo vrh triglava,ali eto nisu bili u stanju ni to da sacuvaju...nema vise budala. danas slovence u zivotu odrzavaju bosanci,srbi i albanci koji rade za 400 eur a kuci posalju 100 eura i vecina njih ako niste znali su prijavljeni u bosni ili kosovu da ne moraju na njih placati doprinose a kad se razbole pravac kuca
I slovenci moraju proći kroz ista sranja kao i ostali narodi Juge, bolje ikad nego nikad.
moj ivo ne mozes biti pametan vise??? poglej evrope slovenija gori .kako mi da idemo naprijed kukala nam majka?
jazuk za nase politicke elite,bas maloprije citamo da ih slovenci pozivaju na neke kurseve,pa se pitam sta li je tema tih kurseva???