Komentari (381)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja bolest... moj dinar nece vise nikad biti ostavljen u Hr..
Jackoff samo bez ogorcenja.. isto su djeca, Boga mi..
@Jackoff tUpko u Hrvatskoj je kUna platežno sredstvo i ne primajU dinare ..!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Molim da se ne rasipa kada bude jak vjetar, da ne predje nasu drzavnu granicu: BIH ne zeli ni atom od ucesnika Udruzenog zlocinackog poduhvata.
Vidi mu nevjernicke glave kolika je. Samo za nju treba jedna posuda da stane pepeo. Allah ga przio u Dzehennemu vjecno. Amin.
ovo bi se dopalo lakiju topalovicu
kremiranje je ateistički čin, a Hrvati su valjda katolici?????
Nisu svi. Samo u BiH ima oko 150.000 Hrvata islamske vjeroispovijesti nositelja putovnica sa dvojnim državljanstvom Hrvatske i Bih.
Hrvarskoj prijeti ekološka katastrofa, Černobil je zatrovan radijacijom a komšije će tek biti zatrovani cijanidom
Mozel malo i po repuplici Smradskoj, dao je veci dlprinos za njen opstanak i formiranje nego Mladić.
Hrvatskom Heroju Slobodanu Praljku,tvoja smrt nije bila uzaludna junače,voli te sva Hrvatska od Međimurja do Međugorja.
koga se pametan stidi , njime se budala se ponosi
Prospite Praljka po Ercegovini. On se borio za nju da je priključi Rvackoj.
DIO CE PEPELA BITI POSUT I DILJEM HERCEG BOSNE. KAO STO JE I RED. IPAK JE RODJEN U HERCEGOVINI I DAO JE VELIKI DOPRINOS U OBRANI CJELOVITE BiH. A PSICI NEKA LAJUCKAJU I DALJE .SAMO TO I MOGU. ZIVJELE HRVATSKE ZEMLJE !!!! Hrvatska i HercegBosna.
Sa visoko dignutim bočicama nazdravite jedni drugima i eksirajte svi zajedno " lijek za U'staše"
Ja ga je**m, ko danas nije gu*io
Moze li se prosuti po dijelovima gdje odlazete radioaktivni i nuklearni otpad?
Dvonamjensko dzubre: 1. Moze se sluziti kao dzubre za zemljiste u HR 2. Ili kao klasicno za WC skoljke u BiH Posto je "Made in BiH" valjda mu ovi iz BiH znaju orginalniju namjenu. Hrvatska opet po ko zna koji put od dokazanih zlocinca iz BiH pravi svetce i velikane u HR.
Rasporedite zločinački prah dobro po Hrvatskoj da se ne koncentrira na jednom mjestu previše
Ovaj prijedlog se ne prihvaća! To što je se ubio zbog Bobanove i Šuškove ideologije govori jedno, a drugo je istina da nije podnio poraz jer je na sebe preuzeo ulogu vođe čopora, kvazi branjenika interesa Republike Hrvatske u zločinačkom poduhvatu u Hercegovini! Njega treba nosat' mrtvoga po Hrvatskoj u onom staklenom kafezu-kovčegu, baš kao onog svećenika, i nek' prepada djecu, penzionere i normalne ljude po ulicama (izuzev HDZ-ovaca unutar RH i van nje)
Znaci cijela Hrvatska ce biti posuta zlocinackim pepelom, prosto ne mogu vjerovati da ce to sebi Hrvatska dozvoliti i ovjekoviciti se UZP-om
Koje budale braco moja, hoce od zlocinca da naprave mucenika. Sad im sud ne odgovara a kad je oslobadjo njihove generale tad je dobar bio. I vade se na to sto nije Srbija upetljana?!?! Ne kontam jel to vaš glavni argument? Pustite Srbiju, sad je odg. na Hrvatskoj u ratu i vi se suocite sa tom presudom!