Parlamentarni i predsjednički izbori
8
Poznata imena osam kandidata za predsjednika Srbije
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STARINSKA IZREKA \"VUK DLAKU MIJENJA AL CUD NIKADA\" SVI SU ISTI, A STO SE TICE TZV DEMOKRATE CEDE PA SKIME JE ONOMAT SETAO PO BEOGRADU SA VUKOM DRASKOVICEM SKUPA TO DOVOLJNO GOVORI O CEDINOJ DEMOKRATICNOSTI SA OLICENIM CET.NIKOM SKUPA SJEDI I ISPIJA KAFICU I SETA SA NJIME. STO RECE GORE NAVEDENI KOLEGA SA KOMENTAROM NEKA SE IZABERE NIKOLIC I ONDA ZNAMO NA CEMU SMO MRZE ONI NAS MRZIMO MI NJIH I TACKA
hehe zaboli me k.ur.ac za genocidnu stoku i njihove izbore!
Volio bi da pobijede radikali i Nikolic. Vise mi je dojadila ova susjedska dvolicnost. Hoce mir a rehabilutuju Mihajlovica i kriju svoje ratne zlocince Mladica i Karadzica, da ne spominjem ostalo. Kad ne mozemo skupa daj bar da se mrzimo otvoreno bez suplje price.
Srbin do srbina sve cet.nik i koljac, genocidas i zlocinac ! Jedina svjetla licnost je Cedomir Jovanovic, ostali su jedne obicne srpske cet.nicke pi.z.d.urine !