Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U jbt sapunice... Primila beskućnika koji se sa njom posvađao, zapalio stan i razbio lift dok je ona bila u kladari...
Uh ta blinda-vrata! Odvraćaju i štite od lopova, ali u ovakvim situacijama mogu biti pogubna...
Nista od vrijednosti nije niti ce biti izgubljeno
Maksuz sam se logovao da nesto lijepo objasnim.Ovi cetnici na klixu se nesto bune,pjene,kmece i glume ugrozene.Ne kazem da je lijepo ovo sto se pojedinci raduju nesreci u Srbiji,naprotiv,to je teska bolest.A takva bolest je zastupljena na svim stranama kad su u pitanju klix pacenici.Drugo - cetnici,rugali ste se i govorili da cete ponoviti Srebrenicu,tomasicu i slicno na dane sjecanja i obiljezavanje godisnjica.A nas je to pored samih suza itekako bolilo i vrijedjalo.Sad vas ovi uzasni komentari kao bole,ali sumnjam u to jer nema nista ljudsko u vama da se osjetite povrijedjenima.Isto vazi i za pogane klix ustase.Bolest je nastanjena u vasim glavama i takva ce vas pratiti do smrti.Mislim da sam dovoljno objasnio.Pozdrav normalnim ljudima i brz oporavak unesrecenima.
" zgrada se još pretražuje u slučaju da je još neko ostao u zgradi i nagutao se dima." ode dim u želudac...
Mali segment zbivanja 92-95 u Sarajevu.
Znam na šta ti misliš, bar pretpostavljam i razumijem asocijaciju. Ali pošto ovdje ima svega i svakoga, da se razgraniči da je ovo obični nesretni požar - ljudska nepažnja, podmetanje, instalacije i dr. i to se dešava manje-više svugdje. A uzroci "požara" u Sa su sasvim druge prirode, s drugim ciljem i sa užasnim posljedicama- hiljade mrtvih. Neuporedivo, pa ni kao mali segmet, iako slika podsjeća.
kako se navodi " otisla u kladionicu" ??...sta je odiglara, ima li neka dojava..??? bas kontam na Gilingem odirat 1..??
Da je Beograd na vodi lakse bi ugasili :P
Strašno, a rijetko na ovim prostorima vidim požarne stepenice. Samo ovi plaćenici stranci što se boje za sebe eventualno postave. Sretno.
Nadam se da ce svi okej izaci iz ovoga. Posebno mi zao malog dijeteta. :(
Sljedeca vjest vezana za ovo ce biti da su upetljanji pripadnici IDIL-a ..
Koji se usput i drogirao...
ode gudra
у стану?! ма иди бегај. како заобићи сат? не исплати се.......
Na novom Beogradu, na? Na vrh novog Beograda? Otac vas jebo nepismeni poltronski
insomnia, i kaze se tako, sa NBG, na NBG. No nema veze, ko nije iz BG ne zna ;)