"Demonstranti nasilni i kriminalni"
0
Povrijeđena 23 vojnika KFOR-a na sjeveru Kosova
Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
halllo paljanski portugalac--sta ces ti na gradjanskom forumu, nije ovo za tebe, svi drugi su ti otisli na barikade!!!
Jebbe se njemu za barikade i rođenu bi majku prodao za dulum zemlje.... Neka se drži Pomanije i ovaca svojih :) Čudime da su uopšte gore na Romaniji doveli struju :) ohohohohohoohoho!!! Radoje!!!!! imal ovaca!!!!! ohohohoho!!!!
ajmo vazeljin povoljno vazeljin ajmo maze olaksava uniljazak u goozu... ajmo vazeljin vazeljin vazeljin....
sutra ce srbi dobit po njonji , napalmom i fosforom ali i cekicima!
Ala multietnicari vode tudju brigu a neznaju sta ce sa svojom .RS je vas trn u oku samo vi pusite i gledajte preko.
Srbi su pi-zde koje \"ratuju\" samo protiv ne naoruzanog civilnog stanovnistva , djece, zena i staraca...i od tog prave junacke price.........Evo im sanse hajde vla-hadijo pokazi sta smijes..hajde usljiva bagro.................
Zar NATO tamo nema mitraljeze ?? Pobij bagru, baci napalm ;)
Destruktivci, *primitivci* isfrustrirani ! Šta Dino Merlin, Zmajevi, Bosanska teritorija (kako god se zvala rs, 49%, 24%, 100%) imaju veze sa graničnim prelazom Brnjak između Kosava i Srbije!?
srbija je kosovo !!
Kad srbi nisu ni jedan rat dobili zasto vi zivite na dvadesetak% teritorije bih? Da te podsjetim, srbi imaju 49%
@ZMAJEVI Šta Zmajevi imaju sa graničnim prelazima između Kosova i Srbije. Jutros si zaboravio uzeti terapiju !
Kosovo je srce srbije,AL U QURCU!!!!pali traktore i brbrbr
o cemu ti pricas velika Srbija bez Muslimana i Hrvata svi Srbosi pod jednim krovom ahahahahah pasos ti je BiH tablica na autu ti je BiH sve ti je BiH haj sad ciku pa ga baci na Slobu i Dodu i ostale
Alaj ga puše srbi na Kosovu, zasto ne skontaju jednom da su izgubili kosovo i okrenu se daljem životu???
Srbo-barbari su skoro dva vijeka POKAZALI svima svoju primitivnost i barbarstvo, vampirizam i agresiju.! Mozes srbo-barbaru pisati koliko hoces, SVE CE DOC na svoje, a ti ces se ko i sva ostala srbo-barbarska elita u svoju maticu rusiju, ETO vas ni Rusi, nece,, KO BI VAS SRBO-BARBARE primio, pa svi znaju da ste jedne bande SRBO-BARBARA i MONSTRUMA!
ne priznajem ni ja RS pa moram trpit. RS priznaju samo oni amputiranog mozga.
ajde NATO sta čekaš...zavodi red kao u martu 1999 god