Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cvarci i ljuta rakija ce i od najveceg dzihadiste napraviti dobrog Srbina.
@gooUser1568441967 Dobrog srbima !? Oplakah 😂 Kaže jedan srbin da zbog te vaše dobrote barem još 20 godina nećete imati normalne odnose sa civilizovanim Svijetom .
@gooUser1568441967 Nije krv voda. To više genetski. Prepoznali su oni azijske, tamnopute gene u lokalnom stanovništvu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svi zele zivjet u Srbiji , koliko je samo ljudi iz BiH otislo u Srb
Ovo je do sada najbolja vijest o Imigrantima. Jos nasi treba da vrate ove odavde!
EU je out, Srbija je in. U kojem pravcu se od Sarajeva prave dva autoputa? Minhen? Malo morgen
To do proljeca.
Nije krv voda. To više genetski. Prepoznali su oni azijske, tamnopute gene u lokalnom stanovništvu.
@gooUser1571683652 To kakvih srba rasista, nacionalista, komplekaša ima, najbolje se vidi na ovom, bosanskom portalu, gdje dolazite da vrijeđate, ponižavate i liječite svoje komplekse. Ja lično nemam ništa protiv srba ili bilo koga, naprotiv, ali za bolesnike, bijednike i jadnike koji ostavljaju svoj mentalni izmet na ovom portalu imam samo prijezir i želju za ismijavanjem.
I ove iz Bosne isto treba u Srbiju gurati od tamo su i došli u BiH. Sve na Srbiju ionako se žale da im treba vojne snage pa eto Bujrum primite braću svoju.
Pa ovo je divna vijest i moglo bi se reći da je Srbija za migrante Eldorado. Dobro bi bilo i ove migrante iz BIH lobirati da odu u Srbiju i traže azil. Naravno poslaćemo uz njih garderobe i hrane da se ne snađu odnosno dok ne dobiju azil. Velika je sreća imati ovako susretljive komšije i k'o što narod kaže: "Ko ti je bliži od komšije". Divno je ugostiti ljude koji se većinom zovu Mohamed Ali ili Mohamed Salah i koji se vraćaju u Srbiju po svoje pasoše koje su tu ostavili.
Navratih da i telemachu i eonu i ovim glavnim se sjetim najmilijih pošto ne daju komentare na reklami najgori net najveći lopovi sreća im je pa nemaju kakvu konkurenciju propali bi ko otoman
Ostanite ostanite ostaniteeeeee pa ovo je za slavit ...