Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka porodica napokon pronađe svoj mir i spokoj. Moje saučešće.
Pocivaj u miru dragi Matej. Porodici saucesce.
Zalosno al opet neka su ga pronasli da porodica bar ima mir.
Tuga do neba. Ruzno je reci ali barem ce porodica naci neki mir sad kad su ga nasli, ne daj boze nikome sa cime su morali zivjeti svaki dan otkako je nestao. Nazalost samo Bog zna sta mu se desilo.
Njega tu noć oprala droga, srce mu počelo jakoupati, prepao se, kontao idem malo trčati da to izbacim iz sebe i da me prestane, dosao do Dunava, kontao se umiti malo i upao u Dunav… možda se kontao okupati, nesvjesno bez skidanja, da mu bude lakše… i Dunav ga odnio. Tek kad je otoplilo Dunav, izbacio je tijelo na površinu.
Đe si Šerlok , Scotland Jard vapi za tobom
"Cak je policija ispitala i Matejeve prijatelje" Ma zamisli ti to. Caak je ispitala i prijatelje koji su te kobne noci bili s njim. Caak. Mozes mislit...
Pojedinci ovde lupetaju neke gluposti jer imaju nizak IQ.Danas će biti objavljeni nalazi autopsije u kojoj će tačno pisati uzrok smrti.Sve ostalo što se piše bez zvaničnog izveštaja su nagađanja.
Velja na svakom cosku tamo i ako su manjina skoncentrisani su bas na ta mjesta za izlazak
Istina je surova ali iz Splita doci da dernecis po Bg.. mrka kapa
čovjeku je droga i alkohol te noći pojeo mozak
Utopio se isto kao i David Dragicevic. Za tri tjedna ce doci rezultati na droge i znate kakvi ce biti? Onakvi da se uklope u njihovu pricu... sve vec vidjeno. Pocivaj u miru Matej
Ili je sam uzeo neku tezu drogu ili su ga prijatelji nafilovali, cisto sumnjam u neke teorije zavjere, mafije i slicno...drago mi je da porodica moze naci kakav takav smiraj, napokon :(
ovo će biti nikad nerazjašnjenja smrt, od svega najteže je roditeljima
Nikad nerazjašnjenja, veliš?
Srbi ga ubili, pa cuvali i sad pustili tijelo. Eto iz Splita dosao da se utopi u zapadno-europskoj kanalizaciji Dunavu na podrucju septicke zvane Srbija.
jbg, šteta baš, mlad život ode zbog zajebancije. neka mu je laka zemlja.
A gdje su oni što su ga,, viđali ,, na raznim mjestima i u raznim zemljama. Treba ih na ljekarsko. Loš završetak.Počivao u miru.
Tugo moja 😔
Vraca se kuci, ali ne onako kako su svi prizeljkivali. Konacno ce naci svoj mir, a ostali nek zive sa svojom savjesti.