Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusija i Turska su uzor za odnose Srba i Bošnjaka, koji su inače bratski narodi.
Sta je ruska duma ???
Ma branicete vi Srbiju ko nas Turska..ma daj ba..
naravno, Rusi će braniti svoj status sile do posljednjeg Srbina ..
Ovi smrdski djikani dodju ko neka pascad ovim ruskim djikanima. Samo sto ruski djikan zvizne, smrdski djikan trci isplaxenog jezika.
Bolje ruski djilkos nego mudjikan.
@Velebit Gora 6 miliona albanaca gde?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako si podpresjednik ruske dume i zoves Tolstoj, nisi LAV, tvoju izjavu svrstavm u Prhujalo sa vihorom.
Odmah tu, do vas, što znači, ako se pripuca, bićete mljeveno meso.
Mislim da nemamo izbora i prije ili kasnije moraće se obračunati s ovim Ruskim stepskim balegarima,polu-civilizovanim izmetom,smrdljivim i bahatim alkoholičarima...Ni jedna zemlja koja graniči s tom vandalsko-klingonskom bagrom nije mirna.
Velez4za,a sta napisati,nego se nasmejati takvom pripadniku polusveta!
Nakon ulaska Crne Gore Srbija je okružena a Beograd postaje Berlin u hladnom ratu ! Nemam ništa protiv ! U slučaju onog što Šešelj propagira napada na Hrvatsku, osvajanja Ksoova te nasilnog ulaska u BiH ko devedestih, ugalj u Beograd će ulaziti ko u Berlin avionima, a benzin ko devedesetih, ŠVERCOM ! :)) NAravno i Milošević i šešelj zaborave napomenuti da sve što nude dolazi u paketu sa posljedicama ! :)) Dakle ne sa Božijom pomoću nego sa POSLJEDICAMA :)
Seselj je na margini, nema 6% podrske naroda u Srbiji. Glupo je i pricati o tako necemu, Srbija tezi evrointegracijama, podrska ulaska u EU su oko 60%.
@Varaga900 40% za EU i 11% za NATO
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prošao voz sinko, Srbija ode za ostatkom Balkana, samo kasni koju godinu.
usrali smo se
izvor srna? dalje citanje je suvisno
...svi smo mi rusi.
gurni kitu usta umjesto prst u uho
Kad pogledam kako se ova posrana Rusija ponasa, nekad mi se cini da je Amerika zlatna. Samo me zanima kako bi se ovi fasisticki ponasali da su jaki kao Amerika i umjesto da budu bolji od Amerike po ponasanju prema drugim zemljama, pogotovo onim malim i nemocnim koje bi trebali stiti i podrzavati, oni svaki dan pokazuju i dokazuju da su deset puta gori. Fuj smradovi.
Pa narvano da je Rusija tu. Rusija ima bazu u Nisu, ima NiS u Novom Sadu. Mislim, sta da vam kazem, kad prodje gasovod kroz Srbiju, vi ste najebali (Bosnjaci, Hrvati, Albanci).