Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovoljno je vidjeti sastav zirija (sve cetnik do cetnika) pa onda skontati kako ovakav supak moze dobiti ikakvu nagradu.
Ej Stepa, da li mama ima jos uvijek madez na lijevom guzu!
Haj' se ti malo prvo obrazuj, pa se onda javi! Za pocetak "nezna" se ne pise sastavljeno. Ako pises skracenu verziju "Jel" onda se poslije mora napisati apostrof. Uh, koliko gresaka u samo dvije ionako priglupe recenice.
Dajte mi dok sam živ, jebbo vas posthumanizam!!! 20 decembar 2013 Zloćo
mozes jedino dobiti nagradu za "commijevog kera godine", stvarno si zasluzio uprkos jakoj konkurenciji
O gdje si Balo, pa ponosan bi bio na tu nagradu, bolje i to nego bit´ "shupak klixa" ko ti :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bojim se da mu ova nagrada nece nista znacit...
mamu mu yebem mrtvu,yebo mu kostunica porodicu....
Opet srbočetnička vijest.................
koji je to šupak bio....
Nikad nisi ni cuo za njega zgoljavi balijanderu,al' ocito je dovoljno da neko spomene nekog Srbina,ma ko on bio i baliluk odmah pocinje sa krecanjem... :DDDDD