Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje od svega je sto vi kazete da necete pomoci, a niko nije ni trazio od vas pomoc. Netrebate vi Srbiji, Srbija ce se vec nekako snaci ... pomozite vi sebi, jer vama je pomoc zaista potrebna.
Levati nisu oni koji pomažu Srbiji kao što nisu levati ni oni iz Srbije što pomažu BiH. Levati su oni koji se slade tuđom nevoljom, a njima samo što nije zakucala na vrata. Levati su oni koji misle da je jedan narod isti radi primitivaca, kakvih ima u svim narodima. Levati su oni koji su zaboravili da će im sutra možda opet trebati pomoć komšija, pa pišu kojekakve grafite, vrijeđaju, svrstavaju sve u isti tor, prave razliku na osnovu imena, vjere i nacionalne pripadnosti. Ako su se neki našli u ovim opisima, sa sigurnošću mogu znati da su LEVATI!
Niko nije jaci i pametni od Boga i njeove moci.
Zemljotres blizu sarajeva 2.7 na dubini od 3 km,a nevrijeme i nas ocekuje..
E sad če levati Bošnje I Hrvati da pomazu srbiji a oni če nama za uzvrat da održe paradu ravnogorskog pokreta i da uhapse nekoliko povratnika. Usput da pitaju povratnike - šta če im Kuran i zašto su pokrivene žene.
ččč seljačino
nema veze mufaiali, takvi smo mi Bosnjani, cestiti potomci KULINA BANA i KRALJA TVRTKA
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sporije malo nisam jos zavrsio s brodom...izostavljam dodika i bakira te zivotinje mi ne trebaju na brodu et da se zna :D
hahaha a ko je dobrodosao? :-)
Ha ha- jaka. To su jedine životinje koje jedva čekam da izumru...
"Pola Novog Sada plivalo u vodi"???????????????????????? Ma daj klix, pa stvarno, vi ste novinari na najnizem nivou!
ne treba zaboraviti kako su nas proslogodisnje poplave zblizile, nazalost, samo na kratko
ubij baliju